Skolas apraksts

Ķīniešu – Mandarīnu valodas skola

Pasaulē visvairāk cilvēku (aptuveni 850 miljoni) ikdienā runā mandarīnu valodā, bet dažādos ķīniešu valodas dialektos runā 1/5 daļa pasaules iedzīvotāju, tā ir otra vairāk mācītā valoda pasaulē pēc angļu. Mācies arī tu pasaules populārāko valodu Pekinā, Šanhajā vai kādā citā Ķīnas pilsētā! Iepazīsti un izjūti austrumu kultūras un valodas valdzinājumu ikdienā, esi atvērts  Ķīniešu sabiedrībai un visam jaunajam, tad arī veiksies valodas apguvē.

Visu austrumu valodu svarīga mācīšanās sastāvdaļa ir kaligrāfija. Jums būs jāvelta daudz laika, lai precīzi uzrakstītu un pareizi izrunātu. Skola piedāvā mācīties grupās 20 vai 30 stundas nedēļā, mācīties individuāli vai arī kombinēt mācības grupās ar individuālām nodarbībām. Studenti var izmantot arī darba pieredzes programmu.

Vasarā skola piedāvā bērnu jauniešu valodas un izklaides nometnes.

 


Programmas

Piesakies tūlīt !


Visu austrumu valodu svarīga mācīšanās sastāvdaļa ir kaligrāfija. Jums būs jāvelta daudz laika, lai precīzi uzrakstītu un pareizi izrunātu.

Minimālais vecums - 16 gadi

Viena mācību stunda - 45 min.

Maksimālais cilvēku skaits grupā - 12 (parasti 6)

Ķīniešu valodas intensīvais kurss

Stundu skaits nedēļā - 30

Dienā 6 nodarbības, 09:-00- 15:20, no pirmdienas līdz piektdienai. Iekļauj lasīšanas, klausīšanās, rakstīšanas un runāšanas uzdevumus, kas ir četri galvenie elementi valodas apguvei. Pirms kursa sākšanas Jūs iedalīs kādā no piecām grupām, atkarībā no jūsu zināšanu līmeņa.

Ķīniešu valodas standarta kurss

Stundu skaits nedēļā - 20

Šis kurss nodrošina strauju progresu, koncentrējoties uz runāšanas, klausīšanās, lasīšanas un fonētikas uzdevumiem. Dienā ir 4 nodarbības, tāpēc pēcpusdienā ir laiks pašmācībai.

Ķīniešu valodas kombinētais kurss 1

Stundu skaits nedēļā - 20+5

Dienā 4 grupu nodarbības no 09:00 līdz 12:30, plus viena individuālā nodarbība, kuras laikā var koncentrēties uz tām tēmām, kas nav saprastas vai apgūt kaut ko pavisam jaunu.

Ķīniešu valodas Kombinētais kurss 2

Stundu skaits nedēļā - 30+5

Dienā 6 grupu nodarbības no 09:00 līdz 15:20, plus viena individuālā nodarbība, kuras laikā var koncentrēties uz tām tēmām, kas nav saprastas vai apgūt kaut ko pavisam jaunu.

Ķīniešu valodas ilgtermiņa kursi

Stundu skaits nedēļā - 30

Šajos kursos, minimālais mācību laiks - 6 mēneši, maksimālais - 12 mēneši. Lieliski piemērots studentiem, kas pēc kursa beigšanas vēlas studēt kādā no Ķīnas universitātēm.

Ķīniešu valodas individuālās nodarbības
Stundu skaits nedēļā - pēc izvēles

Individuālās apmācības ir ātrākais veids kā iemācīties valodu. Kurss ir izstrādāts individuālām vajadzībām un pielāgots progresa tempam. Ideāls variants tiem, kuriem ir konkrēts mērķis, bet ierobežots laiks.

Darba pieredzes programma
Stundu skaits nedēļā - 20

Programmas ilgums 4 vai 8 nedēļas + prakse (neapmaksāta) 8 - 24 nedēļas.

Lieliska iespēja papildināt savas praktiskās zināšanas, izmantot savas valodas zināšanas darba vidē.

Prakse sākas pēc standarta kursa beigšanas.

Vasarā skola piedāvā bērnu/jauniešu valodas un izklaides nometnes.

Visus kursus var uzsākt katru pirmdienu, bet studentiem bez pamatzināšanām kursi sākas 1 reizi mēnesī, konkrētos datumos.

Dzīvošana

Studio tipa apartamenti - tiek piedāvāti vairāki apartamenti, kas atrodas 10 - 20 min. brauciena attālumā no skolas. Vienvietīga istaba, bez ēdināšanas. Kopēja virtuve un vannas istaba. Apartamentos pieejami dvieļi, gultasveļa. Veļasmašīna arī šeit ir pieejama. Apartamenti tiek tīrīti 1x nedēļā.

Dzīvokļa tipa apartamenti (pieejami vienīgi Šanhajā) - vienvietīgās istabās ir gultua drēbju skapis, rakstāmgalds un krēsls. Dzīvoklī pilnībā aprīkota virtuve un vannas istaba, kas koplietojama ar citiem dzīvokļa iemītniekiem. Dzīvoklī ir arī TV, interneta pieslēgums. Atrodas 5 - 30 min. brauciena attālumā no skolas.

Ģimene - dzīvošana ģimenē nodrošina nepārtrauktu komunikāciju, kas bagātinās un nostiprinās valodas zināšanas. Dzīvosiet vienvietīgā istabā, divreizēja ēdināšana. Ģimenes no skolas atrodas, apmēram, pus stundas brauciena attālumā.

Ekskursijas un aktivitātes

Šanhaja - pilsēta Ķīnas austrumos, Jandzi upes grīvā Austrumķīnas jūras krastā. Viena no četrām Ķīnas pilsētam, kurām ir provinces tiesības. Lielākā pasaules pilsēta pēc iedzīvotāju skaita 2005. gadā. Lielākā pasaules osta pēc pārkrautajām kravām 2005. gadā. Milzīgs rūpniecības, transporta, kultūras un izglītības (pilsētā ir 24 universitātes) centrs, kurš, dinamiski attīstoties, kļūst par visas Austrumāzijas centru.

2003.gadā Šanhajā tika atklāts pasaulē pirmais komerciālais vilciens uz magnētiskā laika spilvena Transrapid (darbojas starp Šanhaju un lidostu - 30 km, ātrums - 430 km/h, laiks ceļā - 7 min. 20 sek.).

Pekina - Ārzemnieka iespaidus par Pekinu veido cilvēku laipnība (un ziņkārība par neparasta izskata svešiniekiem). Pekina ir patiesi brīnišķīga pilsēta, kur iespējams aplūkot lieliskus skatus un satikt jaukus cilvēkus. Balto cilvēku, kurš pastaigājas pa Tjaņaņmiņa laukumu, vietējie fotografēs tikpat daudz, cik viņš fotografēs vietējos ļaudis un arhitektūras pieminekļus. Ja tu apstāsies, apmaldījies šajā jūklī, kāds noteikti pienāks tev klāt, lai piedāvātu palīdzību, papļāpātu, pārbaudītu savas angļu valodas zināšanas vai mēģinātu pārdot tev kādu zīmējumu vai greznumlietiņu.

Aizliegtā pilsēta, kas vairs nav aizliegta, aicina miljoniem viesu aplūkot tās šķietami nebeidzamo dārgumu krātuvi, kur senās vietas ir apveltītas ar brīnišķīgiem vārdiem. Lamas templis pārcieta Kultūras revolūciju un briesmīgo tautas mantojuma iznīcināšanu. Tibetas budistu centrs kļuvis par visvairāk apmeklēto reliģisko vietu Ķīnā, kur vīraka piesmaržotās telpās iespējams izpētīt budistu tekstus, paklājus, Budas attēlus. Debesu templis, kas ir divreiz lielāks par pašu Aizliegto pilsētu, piedāvā mieru un klusumu. Pekinas centrā valda troksnis un enerģija, ko rada desmit miljonu cilvēku steigšanās dažādos virzienos.

Vasaras pils. Tjaņaņmiņa laukums. Pekinas opera. Guļošā Budas templis. Bungu tornis. Piecu pagodu templis. Visas šīs vietas atspoguļo tūkstošgadēm seno vēsturi, kultūru, Ķīnas garu un tradīcijas.

Cenas

Cenas norādītas CNY

Reģistrācijas maksa: 550 CNY
Mācību materiāli: no 100 CNY


Kursa nosaukums

Stundu skaits nedēļā
Nedēļu skaits,
Cena CNY
1 4 8
Standarta kurss 20 1 890 7 360 12 430
Intensīvais kurss 30 2 590 10 160 19 720

Kombinētie kursi

20+5

30+5
2 950

3 650
11 700

14 450
23 100

28 450
Darba pieredzes programma 4 nedēļas - 10 450

8 nedēļas -
 12 550


Izmitināšana
Cena CNY
1 nedēļa
Ģimene 1 790
Dzīvokļa tipa apartamenti (pieejami tikai Šanhajā) 1 990

Studio tipa apartamenti

3 290

Bērnu/jauniešu valodas un izklaides nometne: 18 980 CNY / par 2 nedēļām

Transfērs (vienā virzienā) - 400 CNY
Reģistrācijas maksa izmitināšanai - 550 CNY


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445






















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Mandarin house 2015