Skolas apraksts

Šī skola atrodas lieliskā lokācijā - uz salas Tegeler ezerā, kas atrodas Berlīnes ziemeļrietumos. Skola ir ļoti prasīga pret saviem skolēniem - viņiem ir jābūt labām valodu zināšanām, kā arī akadēmiski motivētiem. Skolēni nevar būt jaunāki par 16 gadiem un viņu valdu līmenim jābūt vismaz C1. Ja valoda nav tik laba, bet vēlme ir mācīties šajā skolā, tad sākumā, skolēns uzsāk mācības sagatavošanas kursos Berlīnē, kādā citā skolā un kad ir sasniedzis attiecīgo valodu līmeni, pāriet uz šo skolu.

Skola ir dibināta 1929. gadā. Viss, kas skolai ir nepieciešams, atrodas uz salas - klases, foto laboratorija, kafejnīca, burāšanas stacija, kā arī mītnes vietas kā zēniem, tā meitenēm. Visa sala pieder skolai, kas to padara par ļoti drošu vidi jauniešiem. Tas arī ļauj skolai salu uzturēt lieliskā kārtībā un sniedz jauniešiem iespēju peldēties, burāt un braukt ar kanoe laivām. Skolai pieder arī savi zirgu staļļi un ir ekipējums, kas dod iespēju doties izjādēs. No salas līdz Berlīnes centram, cenā jāpavada aptuveni 50 minūtes, vispirms izmantojot kuģīti un tad metro vai autobusu.

Boarding skolas ir dārgākas un minimālais mācību laiks ir viens gads. Šīs skolas piedāvā tā saukto Abitur programmu, kas ļauj skolēniem, pabeidzot skolu, doties uz universitātēm bez iestājeksāmeniem. Tāpat, Abitur programma ļauj vieglāk iekļūt universitātēs visā pasaulē.

NB!!! Ja vēlies iesaistīties šajā programmā, tad rēķinies, lai varētu pabeigt skolu, Tev Vācijā vajadzētu pavadīt vismaz 2 gadus, pirms kārto Abitur eksāmenus (uzsākt mācības ne vālāk, kā 11. klasē).

Boarding skolās ir diezgan augstas valodas zināšanu prasības, kā arī vidējai atzīmei ir jābūt vismaz 7.


Programmas

- Minimālais skolēnu vecums 16 gadi
- Valodu zināšanas - C1 +
- Mācības sākas augustā/septembrī
- Minimālais mācību ilgums: 1 gads
- Cena / gadā: 11 300 €

Skolēni apgūst tādus priekšmetus kā: matemātika, fizika, bioloģija, ķīmija, IT, ģeogrāfija, mūzika, māksla, vācu literatūra un angļu, franču, spāņu valodas.

Ārpusskolas aktivitātes: jāšana ar zirgiem, burāšana, šaha klubs, biškopība.

Ir iespēja arī iesaistīties Abitur programmā. Tādā gadījumā skolēnam jāuzsāk mācības ne vēlāk kā 10. klasē un jābeidz skola šeit.

Dzīvošana

Uz salas ir 2 atsevišķas dzīvojamās ēkas - viena zēniem, otra - meitenēm. Katrā mājā ir liela virtuve un ēdamtelpa / atpūtas telpa, kur jaunieši var satikties un kopīgi pavadīt laiku.

No pirmdienas līdz piektdienai, jaunieši dzīvo divvietīgās istabās ar privāto vannas istabu.

Nedēļas nogalēs un skolas brīvdienās jaunieši dodas pie viesģimenēm, kuras dzīvo Berlīnes Tegel rajonā, kas ir netālu no salas. Tas ir lielisks veids kā apskatīt Berlīni un labāk iepazīt vāciešus un viņu kultūru.

Ekskursijas un aktivitātes
Cenas

Cena / gadā: no 11 300 €

Cenā iekļauts: mācības + dzīvošana skolas kopmītnēs (pirmdiena - piektdiena) un dzīvošana viesģimenē nedēļas nogalēs un svētkos.
Cenā nav iekļauts: sabiedriskais transports, mācību materiāli, ārpusskolas nodarbības


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet:
info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 29238012































































































































































































































































































































































































































































































































































gls 2015