Skolas apraksts

Šī Nīderlandes universitāte, kura piedāvā bakalaura un maģistra programmas angļu un vācu valodā. Viena no vadošajām Nīderlandes augstākajām mācību iestādēm ar vairāk kā 200 studiju programmām un 35 000 studentu, no tiem 3500 ir starptautiski studenti no vairāk kā 70 valstīm.

Universitāte atrodas Nīderlandes dienvidu daļā netālu no Vācijas un Beļģijas robežas. Tas ir viens no dinamiskākajiem reģioniem Eiropā. Augstskolai ir filiāles tādās Nīderlandes pilsētās kā Eindhovena, Tilbuga un Venlo, kurās starptautiskās bakalaura un maģistra programmas tiek mācītas angļu un vācu valodā. Venlo pilsētā nesen tika izveidota Starptautiskā vasaras skola.

Universitāte piedāvā mācības šādās studiju jomās: International Business, Finance and Marketing, Agricultural Business, Logistics, Engineering, Mechatronics, Telecommunication, ICT, Software Engineering, Information Technology un citas. Studiju laikā liela uzmanība tiek veltīta teorijas pielietošanai praksē (universitāte atrodas tehnoloģiju reģionā, kas piedāvā ļoti plašas prakses un darba iespējas), tādā veidā dodot iespēju studentiem uzsākt veiksmīgu karjeru.

Augstskola piedāvā stipendijas (“Studiefinanciering”) un kredītus studentiem no Eiropas Savienības (ES), kā arī stipendijas studentiem, kuri nav ES pilsoņi.

Universitātes filiāles atrodas:
Tehnoloģijas / Inženierija - Eindhovenā
Starptautiskā biznesa un vadības studijas (IBMS) -  Eindhovenā
Ekonomika / Bizness / Loģistika - Venlo

UZMANĪBU - Jūs varat pieteikties līdz novembrim, lai uzsāktu mācības februārī vai līdz aprīlim, lai uzsāktu mācības septembrī!


Programmas

Piesakies tūlīt !

Deju akadēmija
Mācību ilgums:
3 gadi
Vecums: 18 +
Valodas zināšanas: IELTS 6.0+
1. gads ir visiem studentiem vienāds. Jau iestājoties, students norāda kādā specializācijā vēlas darboties - Contemporary Urban vai Dance Theater/Modern. Papildus vienādajām lekcijām tiek sniegtas papildus, specializētas nodarbības katram novirzienam. Pirmajā gadā uzsvars tiek likts uz dejotāju trenētības attīstīšanu, viņu radošuma pielietošanu dejā.
2. mācību gadā studenti atkārtoti izvēlas specializāciju, kura arī noteiks viņu turpmāko karjeru dejas nozarē - Deju teātris (Dance Theatre/Modern vai Contemporary Urban) vai Horeogrāfija.

Elektroniskās ierīces un elektronikas inženierija
Mācību ilgums:
3 gadi
Vecums: 18 +
Valodas zināšanas: IELTS 6.0+
Viss, sākot ar mobilajiem telefoniem un beidzot ar lidmašīnām - balstās uz elektroniku. Ir grūti iedomāties jomu mūsu dzīvēs, kur elektronika nebūtu svarīga. Ja tu vēlies būt viens no tiem, kurš izgudro jaunas lietas tieši šajā jomā, tad šī programma ir domāta tev.

Informāciju un komunikāciju tehnoloģijas (IKT)
Mācību
ilgums: 3 gadi
Vecums: 18 +
Valodas zināšanas: IELTS 6.0+
Mūsdienās pareiza un droša datu glabāšana, apmaiņa un apstrāde ir viens no svarīgākajiem biznesa ieročiem. Mācoties šajā programmā iemācīsies šīs prasmes pārvaldīt. Ir iespēja izvēlēties dažādas specializācijas - Programmatūru veidošana, bizness un tehnoloģijas.
Studenti šajā programmā apvienos programmēšanas un IT prasmes ar biznesa prasmēm, ekonomikas un juridiskajām studijām, lai vēlāk tās visas pielietotu savā darbā.

Internacionālais bizness un menedžments (Eidenhauenā vai Venlo)
Mācību ilgums: 3 gadi
Vecums: 18 +
Valodas zināšanas: IELTS 6.0+
Šī ir lieliska programma, kas piemērota studentiem, kuri vēlas internacionālu karjeru biznesa un menedžmenta jomās. Mācību laikā galvenais uzsvars tiek likts uz internacionālo menedžmentu, mārketingu un finansēm, kā arī biznesa vidi dažādās vietās. Liels uzsvars mācību laikā tiek likts uz biznesa vadību e-vidē. Visi pasniedzēji ir nozares speciālisti, tādēļ viņi varēs dot ieskatu mūsdienu biznesa vidē un dot padomus, kas katram var reāli noderēt sava biznesa veidošanā vai vadīšanā.
Atsevišķi iespējams arī mācīties mārketingu vai menedžementu.

Loģistika
Mācību ilgums:
3 gadi
Vecums: 18 +
Valodas zināšanas: IELTS 6.0+
Pārvietot lietu no punkta A uz punktu B izklausās vienkārši, bet patiesībā tas ir sarežģīts darbs. Lai sasniegtu labus rezultātus loģistikā, studentam jābūt labi organizētam un mērķtiecīgam izveidot labāko iespējamo sistēmu. Vai esi gatavs ko tādu darīt?

Fizioterapija
Mācību ilgums:
4 gadi
Vecums: 18 +
Valodas zināšanas: IELTS 6.0+
15 - 20 kontaktlekcijas ar pasniedzējiem katru nedēļu, pārējā laikā praktiskās nodarbības. Tas ir lielisks veids kā kļūt par speciālistu šajā jomā.
Mācību laikā studenti apgūst sporta terapiju, masāžu, ortopēdiju, saskarsmes mākslu, fizioterapiju un pro-ortezioloģiju. Papildus jāapgūst tādi priekšmeti kā - imobilizācijas tehnikas, zinātniskā izpēte, menedžments un vadība, kvalitātes kontrole, Nīderlandes medicīnas sistēma. Teorētiski studenti mācās anatomiju, fizioloģiju, ortopēdiju un neiroloģiju.

Dzīvošana

Universitātei nav savas rezidences, bet tā palīdz studentiem atrast piemērotāko dzīvesvietu. Studenti īrē dzīvokļus kopā ar saviem kursa biedriem netālu no universitātes (maksimums 15 minūšu brauciens ar sabiedrisko transportu).

Istabā ir gulta (+sega un spilvens), skapis, galds un krēsls. Koplietošanā ir pieejama virtuve, vannasistaba + tualete, veļasmašīna. Visos mitekļos ir pieejams internets.

Ekskursijas un aktivitātes
Eidenhoven-Nīderlande Holande Venlo

 

Cenas

Bakalaura studijas / gads: 1 906 EUR

Reģistrācijas maksa: 50 EUR
Mācību materiāli / gadā: 500 EUR
Apdrošināšana / gads- 442 EUR

Dzīvošana:
Par īri vidēji 350 - 450 EUR / mēnesī


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445 












































































































































































































































































































Fontys 2014