Skolas apraksts

Spāņu valodas kursi Madridē

Kāpēc izvēlēties spāņu valodu mācīties Madridē? Spāņu valoda ir otra populārākā pasaulē un oficiālā valoda 21 pasaules valstī, un vairāk nekā 350 miljoniem iedzīvotāju tā ir dzimtā valoda! Izklausās iespaidīgi, vai ne? Mācīties šo melodisko valodu jūs varat arī savam priekam, un vislabāk to darīt saulainajā un dzīvespriecīgajā Madridē. Šeit jums var palīdzēt – valodas skola ar sešiem mācību centriem. Spānijas galvaspilsēta apvieno senatnes liecības un mūsdienu moderno arhitektūru; Vidusjūras piekrastes pilsētā Barselonā, kas ir valsts kosmopolītiskākā un ekonomiski aktīvākā pilsēta; vēsturiskajā Salamankā, kur skan vistīrākā un pareizākā spāņu valoda; ekskluzīvo kūrortu pilsētā Marbeljā; daudzu kultūru šūpulī, pasakainajā Granadā; Almerijā – Spānijas siltākajā un pašu spāņu iecienītākajā kūrortā, kurā aug pat banāni un papaija. Neatkarīgi no izvēlētā kursa skola piedāvā ik nedēļu trešdienās divas bezmaksas nodarbības vienā no jūs interesējošām tēmām: Spānijas kultūra, literatūra, biznesa valoda, sagatavošanās eksāmenam D.E.L.E. (Diploma de Espanol como Lengua Extrranjera) u. c. Tomēr jāatzīmē, ka jau daudzu gadu garumā mūsu klientu vidū vispopulārākais ir kurss, kurā var iemācīties dejot salsu vai flamenko– iesakām izmēģināt!


Programmas

Piesakies tūlīt !

Vispārējie un intensīvie spāņu valodas kursi:
Vispārējie (20 stundas nedēļā), intensīvie (20 stundas grupā + 5 stundas individuālās nodarbības nedēļā) & super-intensīvais (25 stundas grupā + 5 stundas individuālās nodarbības nedēļā) kurss
Sagatavošanās kurss DELE eksāmenam (4 nedēļas) - 20 valodu nodarbības nedēļā. Ir nepieciešamas nelielas zināšanas spāņu valodā.
Ilgtermiņa kursi (20+ nedēļas) - 20 valodu nodarbības nedēļā.
Mācību gads /semestris (15 vai 32 nedēļas) - 10 valodu nodarbības + 15 specifisku priekšmetu nodarbības. Jābūt priekšzināšanām spāņu valodā. Mācoties 15 nedēļas - iegūsiet 12 kredītpunkuts, 32 nedēļas - 24 kredītpunktus.

Speciālie kursi:
Flamenko/salsa & spāņu valoda (1 nedēļa) - papildus spāņu valodas kursiem variet izvēlēties 8 deju nodarbības nedēļā.
Biznesa spāņu valodas kursi augstākā līmeņa vadītājiem - var izvēlēties dažādu daudzumu individuālās stundas nedēļā. 

Jauniešu programmas

Dzīvošana

Ģimene - dzīvojot pie ģimenes ir iespējams savas valodu prasmes attīstīt daudz ātrāk, jo valodu izmantosiet arī ārpus nodarbībām, dažādās sadzīviskās situācijās. Ģimene nodrošina gultasveļu, veļas mazgāšanu 1 reizi nedēļā un ēdināšanu 2 vai 3 reizes dienā.

Dzīvokļi - skola piedāvā studentiem dzīvot apartamentos, divvietīgās vai vienvietīgās istabās. Bez ēdināšanas.

Rezidence - skola piedāvā apmešanos dažādos viesu namos. 2x ēdināšana.

Ekskursijas un aktivitātes

Mākslas kvartāls.  Madrides mākslas muzeju kvartāls ir mākslas baudītāju Meka.  Trim pasaulslavenajiem muzejiem: Prado, Thyssen-Bornemisza un Centro de Arte Reina Sofia, pavisam nesen pievienojies ceturtais – Caixaforum, kas ierīkots 19.gs.celtā elektrostacijā un eksponē mūsdienu mākslas kolekcijas. 

Karaliskā pils. Lietpratēji to pamatoti uzskata par vienu no krāšņākajām pilīm pasaulē. Pils celta pēc karaļa Filipa V pavēles vietā, kur iepriekš atradās sens cietoksnis.  Pils interjers lepojas ar tādu mākslinieku kā Goija un Velaskēze darbiem, kā arī ar karaliskiem interjera priekšmetiem: porcelānu, dārgakmeņiem, pulksteņiem, paklājiem un ēdamgaldu, pie kura var pulcēties līdz pat 100 viesi.

Flamenko – Spānijas apmeklējums nav iespējams bez flamenko šova. Pamēģini slaveno Alhambras stilā veidoto Torres Bermejas klubu, kurā uzstājušās slavenākās Spānijas flamenko zvaigznes.

Toledo – Spānijas viduslaiku galvaspilsēta un El Greco mākslas darbu glabātuve sevī apvieno viduslaiku un renesanses arhitektūru. Toledo izsenis bijis trīs religiju, kristietības, islāma un jūdaisma, centrs, un visu šo kultūru ietekme redzama vēl šodien.

Cenas

Cenas norādītas EUR

Reģistrācijas maksa un mācību materiāli - 85

Mācību ilgums (nedēļās)

Vispārējais kurss
20 stundas nedēļā 

Intensīvais kurss
20 grupā + 5 stundas individuāli nedēļā

Super intensīvais kurss
25 grupā + 5 stundas individuāli nedēļā

1

159 179 295

2

318

358

590

3

477

537

885

4

636

716

1 180


Sagatavošanās kurss DELE eksāmenam (
4 nedēļas, 20 stundas nedēļā): 895 EUR (intermediate līmenim)

Mācības vidusskolā: 5 000 - 15 000 

Flamenko/salsa: 285 / nedēļa

Biznesa spāņu valodas kursi augstākā līmeņa vadītājiem - 395 / 2 nedēļas

Dzīvošana (cenas norādītas par nedēļu)
Ģimenē: vienvietīga istaba, brokastis un vakariņas - 229; divvietīga istaba, brokastis un vakariņas - 199
Dzīvoklī: atsevišķa istaba, bez ēdināšanas - 179; divvietīga istaba, bez ēdināšanas - 139
Rezidencē: vienvietīga istaba, 2x ēdināšana - 319; divvietīga istaba, 2x ēdināšana - 259

Transfērs (vienā virzienā)
Madrides lidosta, stacija vai autoosta - 85




Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv,  Tel. (+ 371)29238012




















































































































































































































































































































































































































































































































































Enforex 2016