Skolas apraksts

Universitāte dibināta 1973. gadā un pašlaik ir viena no labākajām biznesa skolām pasaulē. Tā piedāvā bakalaura un maģistra programmas uzņēmējdarbības vadībā ar specializācijām 10 dažādās jomās, piemēram, finansu un banku pakalpojumi, sabiedriskās attiecības, tūrisma vadība, personāla vadība, sporta vadība.

Mācības notiek angļu valodā. Universitāte ir akreditēta: Accreditation council for Business schools & Programs, International Assembly for Collegiate Business Education un CEEMAN – international management development association.

Mācību sākums
Bakalaura programmās: oktobris, februāris, jūnijs un augusts (3 gadu programmas, 6 semestri)
Maģistra programmā: oktobris, janvāris, marts (1 gada pilna laika programma, 3 semestri, vai 2 gadu neklātienes programma, 6 semestri)

Universitātes priekšrocības ir iespēja ik semestri mācīties citā valstī, mācību laikā tiek organizētas tikšanās ar starptautisku uzņēmumu pārstāvjiem un studentiem ir iespēja noslēgt darba līgumu, un uzsākt starptautisku karjeru, visās filiālēs mācības notiek angļu valodā, mācības iespējams uzsākt četras reizes gadā, ir individuāla pieeja katram studentam, mācības notiek nelielās grupās (20 – 25 cilvēki) un tā ir iespēja iepazīt starptautisku mācību vidi.


Programmas

Piesakies tūlīt !

Bakalaura programmas
Business Administration
Bachelor of Arts in Communication & Public Relations
Bachelor of Arts in Leisure & Tourism Management
Bachelor of Arts in International Relations
Bachelor of Arts in Sports Management
Bachelor of Science in Business Finance
Executive Bachelor of Business Administration
Bachelor of Science in Multimedia Management

Pirmajā gadā Jūs mācīsieties biznesa teoriju un praksi. Uzmanība tiek koncentrēta uz biznesa pamatnostādņu izpratni tādās jomās kā mārketings, grāmatvedība, finanses, informāciju tehnoloģijas, vadība, kā arī uz komunikācijas prasmju attīstīšanu. Pirmā mācību gada beigās, pēc veiksmīga kursa pabeigšanas, Jūs saņemsiet Diploma in Business.

Otrajā gadā mācības turpinās uz jau iegūto zināšanu bāzes. Studentiem tiek sniegtas jau padziļinātākas zināšanas par biznesa vidi kopumā, tiek attīstīta elastīga biznesa domāšana un efektīvas vadības prasmes. Šajā gadā studenti izvēlas savu specializāciju. Pēc veiksmīga gada pabeigšanas, iegūsiet Advanced Diploma in Business.

Trešajā gadā mācības turpinās uz otrajā gadā iegūto zināšanu bāzes, nu, jau izvēlētajā specializācijā. Pēc mācību kursa pabeigšanas, nokārtotiem pārbaudījumiem un aizstāvēta diplomdarba, Jūs saņemsiet Bachelor Degree.

Vienreizēja iespēja!
Iegūstot bakalauru pamata specialitātē, Jums ir iespēja mācīties vēl 2 semestrus citā specialitātē un iegūt otru bakalauru. Tas nozīmē – iegūt 2 bakalaura grādus 8 semestros!

Maģistra programmas
Business Administration ar specializāciju izvēli 3 semestrī:
International Business
Communication & Public Relations
International Marketing
Global Banking & Finance
Leisure & Tourism Management
Entrepreneurship
Leadership
E-Business
Sports Management
Human Resources Management

Iestāšanās prasības bakalaura programmās:
Vidusskolas diploms; TOEFL 213 (datorversija) vai 550 (papīra versija), vai 80 (interneta versija), IELTS 6.0, Cambridge ESOL (CAE) min. C, vai EU angļu valodas tests; Eseja; 2 rekomendācijas vēstules.

Iestāšanās prasības maģistra programmā:
Bakalaura diploms; TOEFL 213 (datorversija) vai 550 (papīra versija), vai 80 (interneta versija), IELTS 6.0, Cambridge ESOL (CAE) min. C, vai EU angļu valodas tests; Eseja; 2 rekomendācijas vēstules; Papildus jāatbilst DIVIEM kritērijiem: Vidējai atzīmei jābūt virs vidējā, labam GMAT vai GRE testa rezultātam; 2 gadu darba pieredzei; Jāiziet pārrunas ar dekānu.

Dzīvošana

Kopmītnēs, apartamentos.

Ekskursijas un aktivitātes

Universitātes mācību centri atrodas arī Spānijā, Vācijā un Šveicē

Barselonā ikviens var atrast kaut ko priekš sevis! Multinacionāla vide, unikāla arhitektūra un fantastisks klimats. Šeit varēsiet sajust unikālo auru no Picasso, Dali, Miro un Gaudi darbiem. Berselona ar savu ostu un attīstīto pakalpojumu nozari, ir perfekta vieta biznesa studijām. Universitātes kampus atrodas Bonanova rajonā Barselonas centrālajā daļā. Mācību telpas ir modernas, studenti tiek nodrošināti ar ideālu un drošu mācību vidi.

Pārējās universitātes filiāles:
Minhene
– viena no Vācijas un Eiropas dinamiskākajām biznesa pilsētām. Tajā ir attīstīta dažāda līmeņa uzņēmējdarbība. Ik dienas Jums būs iespēja sajust īstu biznesa dzīvi gan uz ielas, gan auditorijā. Minhene ir Bavārijas galvaspilsēta, kurā notiek aktīva kultūras dzīve. Tā ir viena no visvairāk apmeklētākajām pilsētām centrālajā Eiropā. Tas ir mākslas un kultūras centrs. Universitāte kampus atrodas Minhenes centrālajā daļā, tajā ir modernas mācību telpas un aprīkojums.

Ženēva – kosmopolītiska pilsēta Eiropas sirdī. Tas ir pasaules slavens finansu un biznesa centrs.

Montreux – atrodas pie Ženēvas ezera. Šeit katru gadu notiek slavenais Montreux Jazz Festival.

Cenas

Mācību un dzīvošanas izmaksas:

Barselonā un Minhenē

Bakalaura programma, viens gads, no 11 800 EUR
Maģistra programma, viens gads, no 21 500 EUR
Reģistrācijas maksa 200 EUR
Dzīvošanas izmaksas no 450 EUR mēnesī
Ikdienas izdevumi aptuveni 700 EUR mēnesī 
Depozīts 2000 EUR

Ženēvā un Montreux
Bakalaura programma, 1 gads, no 26 800 CHF
Maģistra programma, 1 gads, no 36 600 CHF
Reģistrācijas maksa 200 CHF
Depozīts 4000 CHF
Dzīvošanas izmaksas no 850 CHF mēnesī
Ikdienas izdevumi aptuveni 1 300 CHF mēnesī


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445


















































































































































eu2016