Skolas apraksts

Nometnēm ir vienota mācību programma, izmaksas un piedāvāto aktivitāšu klāsts. Tās atšķiras pēc vecuma grupas, izmitināšanas veida un sporta nodarbībām.

Albergue (16 - 17 gadi) nometne atrodas 5 minūšu gājiena attālumā no Marbeljas vecpilsētas, to raksturo nelielas, gleznainas ielas un baltas  ēkas. Ērtā atrašanās vieta ļauj piedalīties Marbeljas dinamiskajā vasaras dzīvē, iepirkties, tērzēt uz terases, vai vienkārši pastaigāties un baudīt Vidusjūras gaisotni. Marbelja Albergue ir liels, nožogots komplekss, kas atrodas mierīgā rajonā. Nometnes tuvumā esošais pilsētas centrs padara to perfektu cilvēkiem vecumā no 16 - 18 gadiem. Galvenajā ēkā ir diennakts reģistratūra un pārraudzība, ēdnīca, TV telpa, konferenču zāles, peldbaseins, dārzs, 3 daudzfunkcionāli sporta laukumi, tenisa korti un āra terase.

Alemanja (5 - 13 gadi) nometne atrodas uz kalna, 19 km attālumā no Marbeljas centra. Tā ir izvietota prestižas skolas telpās vienā no labākajiem rajoniem. Pludmale atrodas 15 minūšu gājiena attālumā. Komplekss ietver konferenču zāli, ēdnīcu, slimnīcu, multifunkcionālu aktivitāšu centru, peldbaseinu, dārzus, futbola, volejbola un rokas bumbas laukumus.


Alboran
(13 - 17 gadi) nometne atrodas 15 minūšu gājiena attālumā no pludmales, 13 km attālumā no Marbeljas centra. Ēku komplekss ir ieskauts lielā priežu mežā, kas piešķir šai nometnei rāmu un patīkamu noskaņu. Ēkas komplekss ietver sevī ēdamzāli, rezidences, galveno ēku, kur būs sasniedzami trenneri un mācībspēki, daudzfunkcionālu sporta laukumu, peldbaseinu, basketbola un futbola laukumu.

   

Skola piedāvā arī nometnes Barselonā un Madridē.


Programmas

Spāņu valodas nodarbības
20 spāņu valodas nodarbības nedēļā.
Maksimālais cilvēku skaits klasē 14 (vidēji 8 cilvēki)

Programmā iekļauta spāņu vai angļu valoda (pēc izvēles). Nodarbības ir izplānotas tā, lai tās būtu pietiekoši interesantas un izklaidējošas tādējādi radot motivējošu mācību procesu. Programmās iekļautas diskusijas un dialogi – uz komunikāciju tendēta pieeja, ko papildina gramatikas, runas, klausīšanās, pareizas izrunas apgūšana un vārdu krājuma veidošana/papildināšana. Visi skolotāji ir ar maģistra/doktora grādiem spāņu valodā un atbilstošu sertifikātu valodu apmācībā. Pirmajā mācību dienā tiek novērtēts atbilstošais valodu prasmes līmenis. Nometnes beigās tiek izsniegts sertifikāts ar detalizētu aprakstu par paveikto.

Dzīvošana

Albergue: rezidence -  dzīvošana kopmītnēs dažādos stāvos pa 2, 3, 4, vai 6 istabās ar privāto vannas istabu.
Ir pieejama arī dzīvošana viesģimenēs.

Alboran: rezidence - dzīvo 8 - 12 vienā telpā, atkarībā no vecuma un dzimuma. Istabās ar nometniekiem nakšņo uzraugs. Dušas telpas atrodas blakus ēkā.

Alemanja: rezidence - vecākie nometnieki dzīvo istabiņās pa 5-6, jaunākie 6-14, atkarībā no vecuma un dzimuma. Istabās ar nometniekiem nakšņo uzraugs.

Ekskursijas un aktivitātes

Rekreācijas aktivitātes: sacensības un dārgumu medības, nakts izrādes un spēles, tematiskās dienas, tradicionālas nometņu spēles, diskotēka. Radošās darbnīcas: ēdiena gatavošana, flamenko un citu deju apgūšana, mūzikas instrumentu spēlēšana, mākslas, žurnālistu teātra nodarbības. Programmā iekļautas ekskursijas uz Seviļju un Granadu, kā arī pa pašu Marbelju un citām tuvējām pilsētām.

Sporta nodarbības
, var izvēlēties vienu no šādām sporta nodarbībām; inventārs iekļauts. Nodarbības notiek 2 nedēļu garumā.

Albergue:teniss, zirgu izjādes, golfs, paddle ball, futbols.
Alboran un Alemanja:
teniss, zirgu izjādes, golfs, paddle ball, peldēšana.

   

Cenas

Cenas norādītas EUR 

Cenā iekļauta maksa par valodu nodarbībām, mācību materiāliem, rezidenci, ēdināšanu 3 reizes dienā, aktivitātēm, lidostas transfēru (abos virzienos) un ekskursijām.

Nometnes vieta Cena par 2 nedēļām Cena par 4 nedēļām Sporta aktivitātes,
cena par 2 ned.
Futbols Тeniss Jāšana Golfs Peldēšana
Marbelja Albergue 1 590 2 890 260 200 200 260
Marbelja Alborán 1 490 2 690 260 200 200 260 100
Marbelja Alemán 1 490 2 690 260 200 200 260 100

Papildus maksa:
Reģistrācijas maksa - 65
Papildus nakts - 65


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445






























































































































































Enforex 2016