Skolas apraksts

Bērnu un jauniešu nometnes MALTĀ

Skola dibināta 1987. gadā un ir FELTOM dalībniece, kā arī ir Moody's ISO 9001 akreditēta iestāde. Skola atrodas Sliemā, lielā ēkā, kur ir plašas mācību telpas, kā arī gaiša un patīkama koptelpa, kurā skolēni var pavadīt savu brīvo laiku un vakaros tur notiek dažādas sociālas aktivitātes, lai studenti savā starpā labāk iepazītos. Ap skolu ir dārzs, kā arī tai ir savs iekšējais dārzs, kurā jaunieši var baudīt lielisko Vidusjūras klimatu.

 amMalta amSkola


Programmas

Piesakies tūlīt !

 

Nometnes notiek no jūnija vidus (ar dzīvošanu viesģimenē) vai no jūnija beigām (ar dzīvošanu rezidencē) līdz augusta beigām.

Vecums: 12 - 18 gadi

Nedēļā ir 20 angļu valodas nodarbības (1 nodarbība ir 45 minūtes gara). Vienā grupā ir, maksimums, 15 skolēni. Visi pasniedzēji ir pieredzējuši profesionāļi, kuriem angļu valoda ir dzimtā valoda. Uzsākot kursu, visi jaunieši izpilda valodas testu, lai viņus varētu sadalīt pa grupām, ņemot vērā viņu zināšanu līmeni.

Mācības tiek veidotas caur lomu spēlēm, dažādu problēmu risināšanas uzdevumiem, kā arī daudzām diskusijām, lai attīstītu jauniešu spēju klausīties un uztvert valodu, kā arī droši pielietot iegūtās zināšanas par gramatiku.

Dzīvošana

Dzīvošana ģimenē (no jūnija vidus) - lielisks veids kā praktizēt angļu valodu arī ārpus mācību stundām. tas arī ir burvīgs veids kā iepazīt Maltu, tās kultūru un cilvēkus. 3x ēdināšana. Dzīvošana ir divvietīgās istabās. Vienā viesģimenē neatrodas vairāk kā 4 studenti vienlaikus. Visas ģimenes atrodas, maksimums 30 minūšu pastaigas attālumā no skolas.

Rezidencē (no jūnija beigām) - studenti dzīvo trīsvietīgās vai četrvietīgās istabās un viņiem tiek nodrošināta trīsreizēja ēdināšana. Visās istabās ir privātās vannasistabas un gaisa kondicionieri.

Ierašanās un došanās prom ir sestdienā vai svētdienā.

Ekskursijas un aktivitātes

Aktivitātes Maltā

Cenas

Cenas norādītas EUR, par 2 nedēļām

Ar dzīvošanu viesģimenē: no 99
0 EUR

Ar dzīvošanu rezidencē: no 1 590 EUR

Cenā iekļauts: Transferts no/uz lidostu, informācijas pakete un ID karte, valodas pārbaudes tests, reģistrācijas maksa, mācību materiāli, angļu valodas mācības (20 nodarbības nedēļā), sertifikāts beidzot mācības, dzīvošana rezidencē vai viesģimenē, pilna aktivitāšu un ekskursiju programma.


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+371)29238012.






































































































































































































































































































































































































am languages 2016