Skolas apraksts

Starptautiska skola Londonas centrā

Viena no vecākajām valodu skolām Londonā, kas piedāvā augstākā līmeņa mācības. Tā dibināta1962. gadā. Skola atrodas tikai divu minūšu gājiena attālumā noOxford Circus metro stacijas, klusajā Margarate Street, kas ir uz ziemeļiem no rosīgās Oxford street.

Tā sadarbojas ar organizācijām (partnerskolām) visā pasaulē, kas dod iespēju nodrošinātmācības dažādās valstīs. Sadarbības partnervalstis ir Francija,Polija, Itālija, Singapūra, Spānija u.c.

Saplānotas aktivitāšu programmas un augsta līmeņa izmitināšana - tas Jums ļaus izbaudīt Londonu - vienu no pasaules lielākajām pilsētām.  Tai pat laikā, apgūstot angļu valodu un aktīvi pielietojot to ikdienas situācijās, Jūsu zināšanu līmenis paaugstināsies ļoti ievērojami, jo pozitīvās emocijas un rosīgā pilsēta to tikai veicinās.

Skola piedāvā dažādus angļu valodas programmas gan jauniešiem, gan nopietniem biznesmeņiem. Vislabāko progresu iegūsiet mācoties kombinētajā kursā, tas ir standarta apmācība grupā (standarta vai biznesa kurss) no rīta, bet pēcpusdienā individuālas angļu valodasnodarbības. Individuālās nodarbībasir paredzētas, lai apmierinātu studentu īpašās prasības, kas parasti ir orientētas uz specifiskajām jomām vai valodas prasmēm.

Ir iespējams mācīties 5, 10vai 15 individuālās nodarbības katru nedēļu.


Programmas

Piesakies tūlīt !

Standarta angļu valodas kurss: 20 stundas nedēļā
No 9.15 - 12.45 vispārējā angļu valoda, kas dod studentiem iespēju uzlabot visas prasmes angļu valodā, koncentrējoties uz gramatikas un leksikas attīstību, runāšanas, klausīšanās un rakstīšanas prasmi. Mērķis ir palielināt ikdienas sarunu valodas pilnveidošanu.

Intensīvais angļu valodas kurss: 30 stundas  nedēļā
Šī programma apvieno rīta standarta angļu valodas kursu ar pēcpusdienas mini grupu kurss 13.30-15.00. Mini-grupā ļauj skolotājam koncentrēties uz tūlītējām studentu vajadzībām, vienlaikus uzlabojot klausīšanās un runāšana prasmes, paplašinot vārdu krājumu.
Kombinētais kurss: Mācības no rīta grupā un pēcpusdienā individuālās nodarbības ar 1:1 ar pasniedzēju, var izvēlēties no 5 - 15 individuālām stundām nedēļā.

Biznesa angļu valodas kurss: 20 vai 30 stundas nedēļā
Šis kurss iepazīstina ar galvenajām biznesa koncepcijām, apskata dažādas biznesa tēmas un attīsta praktiskās iemaņas, kas noderēs reālā uzņēmējdarbībā, ieskaitot prezentācijas, biznesa sarunas,  tikšanās un diskusijas, līgumu slēgšana un sagatavošana, biznesa korespondence, Mārketings un reklāma, Finanšu angļu valodas leksika, Pasaules tirdzniecības attīstība un globalizācija.

Kombinētais angļu valodas kurss:
Standarta apmācība grupā (standarta vai biznesa kurss) no rīta, bet pēcpusdienā individuālas angļu valodas nodarbības - 5, 10 vai 15 nodarbības.
Individuālās nodarbības ir paredzētas, lai apmierinātu studentu īpašās prasības, kas parasti ir orientētas uz specifiskajām jomām vai valodas prasmēm.

Individuālās angļu valodas nodarbības: Iespēja izvēlēties 20, 40 vai 50 privātās nodarbības nedēļā. 50 stundu programmā, students ieturēs pusdienas kopā ar pasniedzēju, lai turpinātu mācību procesu.


Sagatavošanas kurss IELTS angļu valodas eksāmenam - stundu skaits nedēļā 20 - gramatika un runāšana, 10 nodarbības - speciālu eksāmena uzdevumu veikšana.

Sagatavošanas kurss universitātei - kursa garuma 6 vai 9 mēneši (24 vai 36 nedēļas). Paredzēts studentiem, kas vēlas stāties augstskolā. Kursa laikā apgūsiet ne tikai angļu valodu un britu kultūru, bet arī būs iespēja apmeklēt sev interesējošas augstskolas, no kurām varēstiem izvēlēties sev piemērotāko. 24 nedēļu kurss sākas janvārī, bet 36 nedēļu kurss - septembrī.

Dzīvošana

Ģimene, kopmītnes, viesnīca vai apartamenti.

Kopmītnes:
Duchy House Summer Residence (pieejama tikai vasarā)
Tā atrodas slavenajā Londonas ielā - The Strand, blakus Covent Garden un Temzas upei. Kopmītnēs vienvietīgas istabas, lielākā daļa ar privātu vannas istabu, kopīgu atpūtas istabu, kopīgu virtuvi, veļas mazgātuvi un bezmaksas pieeju internetam.
Šī studentu viesnīca atrodas London Transport’s Zone 1, tas nozīmē, ka sabiedriskais transports ir pieejams jebkurā laikā. Piecu minūšu gājiena attālumā atrodas Charing Cross Station, no kuras ir tiešā līnija (Bakerloo Line) uz Oxford Circus station, netālu no skolas.


Minimālais vecums 18
Minimālais nakšņošanas ilgums: 7 naktis
Vienvietīga istaba, bez ēdināšanas - no 55 GBP par nakti

Schafer House (pieejama tikai vasarā)
Atrodas Londonas centrā netālu no slavenā Tottenham Court Road, 15 minūšu gājiena attālumā no skolas. Šie pieejami 2, 3 un 5 istabu dzīvokļi, kuriem ir kopēja vannas istaba. Visos dzīvokļos ir aprīkota virtuve. Kopējas telpas: veļas mazgātuve, atpūtas telpa un grila zona. Dzīvokļi pieejami TIKAI vasarā.


Minimālais vecums 18
Minimālais nakšņošanas ilgums: 14 naktis
Vienvietīga istaba, bez ēdināšanas - no 40 GBP par nakti

International Students House (pieejama visu gadu)
Atrodas blakus skaistajam Regent parkam, 8 minūšu gājiena attālumā no skolas. Viesnīca piedāvā vienvietīgas, 2 vietīgas, 3 vietīgas un 4 vietīgas istabas. Visās istabās ir pieejams internets, rakstāmgalds, drēbju skapis un telefons.
Pieejams arī bezmaksas kondicionieris un iespēja izmantot sporta zāli, restorānu, bāru un apmeklēt vakara izklaides.


Minimālais vecums 16
Minimālais nakšņošanas ilgums: 7 naktis.

No septembra līdz jūnijam:
Vienvietīga istaba ar ērtībām, brokastis - 57 GBP par nakti (vakariņas maksā 8 GBP/dienā)
Divvietīga istaba ar ērtībām, brokastis  - 47 GBP par nakti (vakariņas maksā 8 GBP/dienā)

Jūlijā/augustā:
Vienvietīga istaba, brokastis - no 48 GBP par nakti

Ekskursijas un aktivitātes

Skolā ir viktorīnu naktis, tematiskie vakari un diskotēkas, studentiem ir iespēja apmeklēt  bārus, klubus, koncertus un teātrus. Tiek organizēti sporta pasākumi, piemēram, peldēšana, golfs, teniss, slidošana un zirgu izjādes. Labos laika apstākļos tiek organizētas regulāras futbola sacensības Regent's parkā. Jums būs iespēja iegūt jaunus draugus, tikties ar interesantiem cilvēkiem un uzlabot savas angļu valodas zināšanas!

Cenas

Cenas norādītas GBP

Reģistrācijas maksa - 75

Transferts (vienā virzienā):
Heathrow - 95
Gatwick - 110
Stansted - 120
Luton - 120

 

 

Kursa nosaukums Stundu skaits
nedēļā
1 nedēļa,
cena GBP, no...
Standarta kurss

Intensīvais kurss
20

30

275

405

Standarta kurss + individuālās nodarbības 5

10

15
535

790

1 045
Biznesa angļu valoda 20

30
350

475
Biznesa angļu valoda + individuālās nodarbības 5

10

15
605

860

1 115

Sagatavošanās kurss IELTS

20

30
305

435
Sagatavošanās kurss universitātei 30 24 nedēļas - 4 805

36 nedēļas - 7 205

 

Reģistrācijas maksa dzīvošanai - 50

Dzīvošana ģimenē

London Tube Zones

Zone 3 & 4

Zones 1 & 2

Brauciena ilgums līdz skolai

Līdz 50 min.

Līdz 35 min.

Cena vienai nedēļai

Istaba & brokastis

no £ 160

no £ 200

Istaba & brokastis + vakariņas

no £ 180

no £ 225

Piemaksa par nedēļu no jūnija līdz augustam - 10



Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+371)29238012
































































































































































sgi 2016