Skolas apraksts

Internacionāla universitāte Jūs aicina izmantot burvīgu iespēju - iepazīt unikālo, bagātīgo un pasaulē atzītu izglītību, kas studentiem palīdz kļūt par internacionāliem un atpazīstamiem uzņēmējiem un līderiem. Universitātes programmas atspoguļo un piedāvā darba tirgū nepieciešamās gan praktiskās, gan akadēmiskās prasmes un zināšanas. Šī augstskola ir tendēta uz studentu izaugsmi un nākotnes attīstību.

Katrs no universitātes centriem/filiālēm var uzņemt tikai 100 studentus, kas nodrošina lektoru iespēju veidot personīgu kontaktu ar katru studentu. Lektoriem ir lieliska profesionālā un akadēmiskā pieredze. Lielākā daļa no viņiem arī strādā šīs pilsētas atzītākajos uzņēmumos. Tāpat lekciju un semināru telpas ir daudzveidīgas - no pavisam mazām līdz ļoti lielām. Lielākā semināru zāle ir ar 186 sēdvietām. Skolas absolventi ir ļoti atzīti darbinieki vairāk nekā 500 pasaules vadošajos uzņēmumos. Studiju laikā ir brīnišķīgas iespējas stažēties dažādās firmās, kas atrodas pasaules lielākajās pilsētās un biznesa centros.

Ne tikai Londonā Jūs atradīsiet šīs universitātes filiāles. Arī Ņujorkā ir universitātes filiāle, kas atrodas slavenajā Trampa tornī, no kura paveras elpu aizraujošs skats uz Manhetenu. Dažādas lekciju telpas ir arī Brodvejā un Volstrītas pašā sirdī. Itālijā, universitātes centri ir iekārtojušies īpaši modernā ēkā Milānā un 19. gadsimta ēkā pašā Romas centrā ar satriecošu skatu uz Karakallas termām, kas atrodas pavisam nelielā attālumā no pasaulslavenā Kolizeja, kā arī Florencē - Renesanses laikmeta laukumā, kur tuvumā ir arī visiem zināmais Vecchio tilts. Viena universitātes filiāle ir atrodama arī Madrides centrā - mākslinieciskā un burvīgā ēkā.


Programmas

Bakalaura programmas

Bachelor of Business Administration (Hons)
Studenti tiks iepazīstināti ar grāmatvedību, ekonomiku un mārketingu. Dažādām biznesa struktūrām un to vadīšanu, kā arī radošo domāšanu. Studiju laikā studentiem būs jāizstrādā biznesa plāns. Mācības palīdz attīstīt analītiskās spējas, ļauj ieraudzīt labākās biznesa stratēģijas un iespējas attīstīties gan vietējam, gan internacionālam biznesam. Universitāte dos stabilu izpratni par tirdzniecības sistēmām, ģeo-, socio- un politisko ietekmi uz ieguldījumiem un ekonomisko stāvokli pasaulē. Tāpat studenti iemācīsies visām problēmām meklēt radošu risinājumu, sadarboties ar dažādu kultūru pārstāvjiem un apgūs dažādus komunikācijas trikus. Katram studentam būs iespēja praksi iziet pie internacionāli pazīstamiem uzņēmumiem.
Mācības ilgst 3 gadus.

BSc (Hons) in Business Administration
Šajā programmā tiek veidoti aktīvi lēmumu pieņēmēji, menedžeri un līderi, kas var strādāt dažādās biznesa jomās. Programma ir tendēta uz to, lai liktu jaunajiem speciālistiem būt inovatīviem, radošiem un ar izteiktām līdera spējām. Priekšmeti ir veidoti tā, lai ļautu studentam divas reizes iziet prakses, piedalīties dažādos semināros un izvēlēties papildus kursus no 4 dažādām specializācijā - menedžmenta, mārketinga, finansēm, kā arī mediji un komunikācija. Pēc šīs programmas pabeigšanas jaunais speciālists būs ieguvis zināšanas un analītisko, radošo, kā arī kvantitatīvās ekspertīzes prasmes un būs spējīgs veiksmīgi vadīt dažādas cilvēku grupas, resursus un informāciju, ļoti dinamiskajā biznesa vidē.
Studentiem ir iespēja katru semestri mācīties citā universitātes filiālē.
Mācības ilgst 3 gadus.


BSc (Hons) in Global Business
Lai students veiksmīgi apgūtu šo programmu viņam ir jābūt gatavam domāt globālos mērogos. Studentam palīdzē apgūt filozofisku skatījumu un iepazīstinās ar dažādiem notikumiem, kas palīdzēs veidot interesantāku personību, gan veiksmīgu profesionālo karjeru. Pasniedzēji liks studnetiem domāt un apzināties sevi šajā pasaulē. Radīt jaunas idejas un būt kritiskiem gan pret saviem, gan citu lēmumiem un darbībām. Programmas pamatā ir iespēja apgūt stratēģisko domāšanu, ekonomiku, vēsturi, kultūras, ideoloģijas, iztēles un inovatīvas domāšanas veidus, filozofiju un politiku.
Mācības ilgst 4 gadus.

Maģistra programmas

Visas maģistra programmas ir 12 - 15 mēnešus garas.

Master in Finance
Šajā programmā tiek sagatavoti fondu menedžeri un profesionāli investīciju analītiķi banku un finanšu sektoram. Lekcijas ļauj ieskatīties investīciju un finanšu vēsturē un attīstībā līdz mūsdienām, novērtēt un analizēt finanšu sistēmas un stāvokļus, arī novērtēt uzņēmumu vērtību. Studenti apgūs riska menedžmentu, dažādas tā teorijas un iepazīs multinacionālus uzņēmumus. Studentiem arī tiks parādīta nepieciešamība pēc svaigām idejām un dažādu pieeju, strādājot ar ģeogrāfiski dažādi novietotiem uzņēmumiem vai individuālajiem biznesmeņiem.

Master in Management
Šajā programmā studenti varēs attīstīt savu izpratni par internacionālu menedžmentu, apskatīt dažādus svarīgus faktorus veiksmīgai internacionālai uzņēmuma darbībai, globalizācijas ietekmi uz uzņēmējiem, pārdošanas teorijas un internacionālas biznesa stratēģijas. Studenti apgūs kā iegūt uzņēmumā pastāvīgu izaugsmi, izprast dažādus tirgus, izmantot iespējas, kuras sniedz globālā ekonomika. Studentiem arī tiks parādīts cik daudz dod veiksmīga personāla vadība. Programma strukturizēti parādīs kā informācijas aprite palīdz veidojot produktus, sniedzot pakalpojumus, pieņemot lēmumus, mārketingā un preces izplatīšanā. Daudz tiks mācīts par kontaktu un biznesa attiecību veidošanu internacionālā līmenī un par savu darbinieku efektīgāku vadīšanu. Praktiski būs jāveido mārketinga stratēģijas internacionālām organizācijām.

Master in Marketing
Programma sagatavo dažādus mārketinga, zīmolu, produktu, pakalpojumu, "no biznesa uz biznesu" un bezpeļņas organizāciju mārketinga menedžerus. Studenti varēs apgūt dažādas, internacionāla biznesa, mārketinga stratēģijas, jauno tehnoloģiju izmantošanu mārketinga stratēģiju veidošanā. Studenti arī paši radīs dažādas mārketinga kampaņas, kas būs tendētas uz sabiedrību un ļaus produktiem būt veiksmīgiem šī brīža ekonomiskajā situācijā.

MBA Master in Business Administration
Studentiem iemācīs saprast dažādas organizācijas, to menedžmentu un mainīgo, globālo vidi, kurā tie atrodas. No studentiem tiks prasīta ļoti kritiska domāšana, lielisks komandas darbs, radošums, personiskā izaugsme, vēlme apgūt ko jaunu un nepārtraukta izpēte., lai sekotu līdzi mainīgajai biznesa videi. Pamatkursi šajā programmā būs mārketings, internacionālās finanses, uzņēmējdarbība, internacionālais bizness.

Dzīvošana

Universitātes darbinieki Londonā labprāt palīdz jaunajiem studentiem atrast dzīvesvietas caur rekomendētām un uzticamām nekustamo īpašumu aģentūrām.

Ekskursijas un aktivitātes

Universitātes ēka atrodas netālu no Haida parka un no Britu bibliotēkas, neskaitāmiem muzejiem un pilsētas labākajiem grāmatu veikaliem. Arī Bekingemas pils ir tepat, blakus. Un naktsdzīve ir brīnišķīga - teātri, klubi, bāri, kino, opera un tml. Londonā nav iespējams garlaikoties.

Cenas

Pieteikuma maksa: 50 £
Reģistrācijas maksa (ikgadēja): 1 400 £
Prakse (3 mēneši): no 800 £

Bakalaura programmas:
Bachelor of Business Administration (Hons) - no 11 600 £ (gadā)
BSc (Hons) in Business Administration - no 11 600 £ (gadā)
BSc (Hons) in Global Business - no 13 600 £ (gadā)

Maģistra programmas:
Master in Finance / Management / Marketing - no 16 800 £ (gadā)
MBA Master in Business Administration - no 19 000 £ (gadā)

Papildus jāmaksā par dažādiem eksāmeniem, izlaidumu un biznesa plāna izstrādi. Maksājumi jāveic arī, ja ir kādi nenokārtoti priekšmeti vai parādi.

Aptuvenās cenas dzīvošanai:
Studio - 100 - 250 £/nedēļā
Divistabu dzīvoklis (diviem cilvēkiem) - 95 £/nedēļā (katram)
Kopmītnes - 80 £/nedēļā (katram)
Bead & Breakfast (vienam cilvēkam) - 45 £/dienā
Viesnīca - 70 £/dienā
Viesnīcā, istaba diviem - 90 £/dienā

NB! Norādītās cenas parāda aptuveno cenu lielumu, atrodot dzīvesvietu Londonas Zone 1, kas nozīmē, ka dzīvot iespējams tuvu universitātes telpām. Ja atrodat dzīvesvietu zonās 2 vai 3, tad cenas var būt zemākas par šeit norādītajām.

Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu informāciju, lūdzu, rakstiet: info@izglitiba-arzemes.lv


















































































































































































































































European school of Economics 2016