Skolas apraksts

Laipni lūgti populārajā vasaras programmā  - vienā no lielākajām Saseksas grāfistes koledžām, kur kopējais studentu skaits pārsniedz 15 tūkstošus. 

Skola atrodas ļoti skaistā vietā, kuru ieskauj liels parks ar upi, kuras krastos studenti labprāt nobauda pusdienas. Lielā  profesionālo un akadēmisko programmu izvēle, kā arī īpaši rūpīga attieksme pret ārzemju studentiem, ir nodrošinājusi koledžai lielu popularitāti. Personālais konsultants palīdzēs jums izdarīt pareizo izvēli nākotnes studijām un darbam. Ja jums mācības koledžā patiks, varēsiet septembrī turpināt mācības viena gada programmā "EU English Study Year", kā arī vidusskolas A līmeņa programmā divu gadu garumā.

Svarīga informācija
Skola nepieņem studentus bez angļu valodas zināšanām. Minimālais vecums 16 gadi. Visiem studentiem pieejama aktivitāšu programma. Daudzas no tām ir bezmaksas, taču par sestdienas ekskursijām uz Londonu, Oksfordu vai Braitonu ir jāmaksā.


Programmas

Piesakies tūlīt !


Kurss studentiem vecumā no 16 gadiem

Angļu valoda: 15 stundas vai 21 stunda / nedēļā

Mācības katru dienu no 8:45 līdz 12:00. Pēcpusdienās daudz un dažādas aktivitātes, lai jaunieši varētu izmantot jauniegūtās valodu zināšanas.

Rīta nodarbības ir plānotas tā, lai attīstītu vispārējās angļu valodas zināšanas caur gramatikas, izrunas, vārdu krājuma papildināšanas, rakstīšanas, lasīšanas, klausīšanās uzdevumiem. Nodarbības uzsvars tiek likts uz komunikāciju un to prasmu attīstīšanu. Visiem studentiem jāpilda NVQ (National Vocational Qualification), lai noteiktu zināšanu līmeni.

Visiem studentiem tiek nodrošināti mācību materiāli, kas iekļauti cenā un jāņem līdzi uz visām angļu valodas stundām. Jārēķinās, ka tiks uzdoti mājas darbi un būs regulāras pārbaudes, lai varētu noteikt katra studenta progresu.

Katru rītu ir 2 nodarbības. Pirmā sākas 9.15 un beidzas 10.45, otrā sākas 11.00 un beidzas 12.30.
Pēcpusdienas nodarbības notiek no 13.30 – 16.15 ar 15 minušu pārtraukumu no 14.30-14.45.

Programma ir izstrādāta tā, lai katrs students varētu mācīties atbilstoša zināšanu līmeņa grupā un pēcpusdienā papildus 5 stundas nedēļā mācīties sev interesējošus kursos:
Preparation for IELTS
Preparation for CAE
Business

NB! Skolēnam ir jābūt pilnam apmeklējumam, lai varētu pretendēt uz šo maksu un saņemt National Vocational Qualification (NVQ) diplomu!

Dzīvošana

Skolas kopmītnes: 1 - 2vietīgas istabiņas, ēdināšana pēc izvēles (bez ēdināšanas, 3x ēdināšana, tikai brokastis) istabas ar privāto vai kopīgo wc.

Viesģimene : vienvietīga istaba bez ēdināšanas vai brokastis + vakariņas. Ziņas par konkrētu viesu ģimeni nebūs piejamas uzreiz. Tās tiks paziņotas ne ātrāk kā 2 nedēļas pirms studenta ierašanās Lielbritānijā.

Ekskursijas un aktivitātes

Šī mazā, skaistā pilsētiņa atrodas 65 jūdžu attālumā no Londonas. Getvikas lidosta ir tikai 38 jūdžu tālu, bet Hītrovas lidosta - 57 jūdzes tālu. No vienas puses to apskalo jūra, bet otru pusi ieskauj krītu raktuves.

Četras galvenās pilsētas ielas ved uz visiem četriem debesu virzieniem un tām ir doti četru debespušu nosaukumi - Ziemeļu, Dienvidu, Austrumu un Rietumu. Pilsētai nav saglabājušies tās vecie vārti, bet ir daļa no aizsargsienas, aiz kuras atrodama pilsētas vecā daļa, kura slīgst zaļajos parkos un dārzos. Jubilee parkā aug 1887. gadā stādītie koki, kuri atgādina par pēdējo Hanoveres dinastijas karalieni. Priory parku rotā Neptūns - veca, sēdoša vīra skulptūra, kura bija atrodama Dienvidu ielā pirms simts gadiem.

Ievērības cienīgas pilsētā ir daudzas ielas, bet īpaši izcelt gribētos Market Cross laukumu, kā arī Lion street un Little London, kur varēsiet atrast dažādu gadsimtu ēkas. Pilsētas galvenā katedrāle Chichester Cathedral atrodas Rietumu ielā ( West Street ), kā 1075. gadā bija pavēlējis Vilhelms Iekarotājs. Baznīca ir pārdzīvojusi divus ugunsgrēkus un 900 gadu garumā tā ir bijusi pilsētas galvenais kristietības centrs.

Cenas

Reģistrācijas maksa 80GBP
Maksa par 1 mācību nedēļu 15 stundas nedēļā no 170 GBP,
Maksa par 1 mācību nedēļu 21 stunda nedēļā  205 GBP
Kursa cenā iekļautas mācību grāmatas, NVQ angļu valodas zināšanu pārbaude, aktivitāšu programma.

Dzīvošana
Reģistrācijas maksa  - 50 GBP

Dzīvošana ģimenē Čičesterā:
Ar brokastīm un vakariņām Vienvietīga istaba - no 145 GBP nedēļā
Bez ēdināšanas Vienvietīga istaba - 115 GBP nedēļā

Dzīvošana kopmītnēs bez ēdināšanas - no 132 GBP
Dzīvošana kopmītnēs ar ēdināšanu 3 reizes dienā- no 214 GBP


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet:
info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 
29238012.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
























































































































































Chichester 2015