Skolas apraksts

Vasaras kursi Kembridžā notiek starptautiskā koledžā, kas piedāvā virkni pirms universitātes kursus gada garumā un angļu valodas, mākslas, fotografēšanas, drāmas un dizaina vasaras nometnes jauniešiem no 15 gadu vecuma. Kursi notiek angļu valodā. Nepieciešamais zināšanu līmenis  - sākot ar pre-intermediate. Koledža ir kļuvusi starptautiski atpazīstama, pateicoties saviem lieliskajiem akadēmiskajiem rādītājiem. Kembridžas universitātes klātbūtne dod papildus iedvesmu gan studentiem, gan pasniedzējiem.

Šeit strādā augstas klases profesionāļi. Galvenais koledžas uzdevums, individuāls darbs ar katru studentu, spēt atklāt studenta iekšējo potenciālu un iedrošināt izpausties. Pasniedzēji izmanto dazādas mācību metodes: gan tradicionālas, gan inovatīvas.


Programmas

 
CATS CSVPA
CATS CSVPA
CATS CSVPA

Piesakies tūlīt !

Programma Portfolio sagatavošana
Vecums: 15-18
Labas angļu valodas zināšanas
Grupas lielums: 12 - 15 cilvēki
Kursa garums: 3 nedēļas

Portfolio sagatavošanas programma ir piemērota tiem, kuri beiguši pamatskolu un kuri vēlētos, pēc vidusskolas pabeigšanas, doties studēt dizainu, mākslu, arhitektūru.
Piedalīšanās šajos 3 nedēļu sagatavošanas kursos nodrošina iekļūšanu Pre-Foundation programmā koledžā Lielbritānijā.
3 nedēļu laikā studenti veidos spēcīgu portfolio, iepazīsies ar mācību struktūru augstskolā. Kursu laikā studenti apskatīs visdažādākās tēmas: māksla, grafiskais dizains, ilustrācijas, 3D dizains, fotogrāfija, kustīgie attēli un zīmēšana. Katrs veidos savu portfolio pēc savas specializācijas un vēlmēm. Uzsākot mācības neliels portfolio ir ieteicams, bet nav obligāts.


Māksla un teātris
Vecums: 15 - 18 gadi
Programmas ilgums: no 2 - 6 nedēļām
Mākslas un dizaina specializācijas- 30 stundas nedāļā.
Specializācijas:  Mode un tekstils, Fotografēšana, Rotaslietu izgatavošana, Tēlniecība, Gleznošana, Zīmēšana, Drukāšana, Interjera dizains, Aktiermāksla un teātris, Muzikālais teātris 

Mācības notiek angļu valodā, nepieciešamais zināšanu līmenis - pre-intermediate. Programma neparedz apgūt / papildināt angļu valodas zināšanas! Katru nedēļu sava specializācija (rotaslietas, tēlniecība, gleznošana, utt.), jūs varat mācīties visas 6 nedēļas un apgūt visas specializācijas vai arī izvēties tikai dažas. Programma iepazīstina studentus ar dažādiem materiāliem, iekārtām un māksliniekiem. Iebraukšana svētdienā, izbraukšana svētdienā! Reizi nedēļā skolēni dodas pilnas dienas ekskursijā.
Sīkāku aprakstu, skatīt tabulā

Programmas apraksts un specializāciju sākuma datumi:

Programma Apraksts
Mode un tekstils Eksperimentēsiet ar dažādiem audumiem, to apstrādi – šūšana ar šujmašīnu, šūšana ar rokām, audumu krāsošana. Kursa garums: 1 - 4 nedēļas.
Fotografēšana Studenti veidos portfolio un mācīsies kā drukāt attēlus, datorā rediģēt fotogrāfijas, izmantot digitālo fotoaparātu labāko fotogrāfiju uzņemšanai. Katram studentam jābūt savam fotoaparātam – Digital SLR vai Digital compact. Kursa garums: 1 - 6 nedēļas.
Rotaslietu izgatavošana Mūsdienīgu rotaslietu radīšana, izmantojot dažādas metodes un materiālus. Studenti tiks iepazīstināti ar māksliniekiem un dažādām kultūrām, lai viņi varētu smelties iedvesmu saviem darbiem. Kurss ir vienu nedēļu garš. Kursa garums: 1 nedēļa.
Tēlniecība Skulptūru veidošana no dažādiem materiāliem. Kursa garums: 1 nedēļa.
Gleznošana Dažādu krāsu izmantošana (akvarelis, eļļas, pastelis, akrils). Kursa garums: 1 nedēļa.
Zīmēšana Dažādu zīmējumu zīmēšana (objekti, dažādi stili, modeļi) un tehniku izmantošana. Kursa garums: 1 nedēļa.
Drukāšana Dažādu tehniku izmantošana, piemēram, gravēšana. Kursa garums: 1 nedēļa.
Interjera dizains Pamatiemaņu apgūšana: mērīšana, zīmēšana, modeļa izgatavošana un darbs ar krāsām, gaismām, atmosfēru un speciāliem efektiem. Kursa garums: 1 nedēļa.
Aktiermāksla un teātris  Intensīvs kurss aktiermākslas tehnikas apgūšanai. 35 stundas nedēļā studenti darbosies kopā ar pieredzējušiem profesionāļiem, lai uzlabotu savas komunikācijas spējas un celtu savu pašapziņu, atrodoties uz skatuves.
Muzikālais teātris Jautrs un interesants kurss, kuru vada teātra profesionāļi no Londonas un Ņujorkas. Jābūt gatavaiem uz nopietnu darbu, 35 stundas nedēļā būs dziedāšanas, dejošanas un aktiermākslas nodarbības.


Intensīvā angļu valoda
Vecums:
14 - 17 gadi
Programmas ilgums: no 2 - 6 nedēļām,
jūlijs - augusts
25 stundas nedēļā visiem zināšanu līmeņiem.

Kembridžas koledža piedāvā arī vidusskolas programmas!

Dzīvošana

Koledžai ir vairākas rezidences (kopmītnes) ar atsevišķiem blokiem meitenēm un zēniem. Katrā rezidencē dzīvo koledžas darbinieki, kuri palīdz uzturēt kartību. Istabās dzīvo pa vienam vai diviem skolēniem. Katrā istabā ir duša, tualete un izlietne, internets, televizors ar video. Kopējā istaba ar televizoru un DVD, veļas mazgātava, virtuve, dzērienu automāts. 3x ēdināšana kafejnīcā. Dienās, kad skolēni dodas ekskursijās, viņiem pusdienas tiek iepakotas līdzi.

Ekskursijas un aktivitātes

Kembridža ir viena no skaistākajām Lielbritānijas pilsētām, pazīstama ar Kembridžas Universitāti un aristokrātisko atmosfēru. Tā ir mūsdienīga, dzīvespriecīga pilsēta ar brīnišķīgu arhitektūru, jautru studentiskus dzīvi, zaļiem dārziem un parkiem. Kembridžas pilsētas skaistums katru gadu pievilina 3,5 miljonus apmeklētāju.

Kembridžā Jums ir iespēja apmeklēt dažādus muzejus, mākslas galerijas un veikt ceļojumu pa upi apskatot vietējās nozīmīgās vietas. Kembridža ir lieliska vieta mācībām un atpūtai. Šeit vienmēr ir labi klimatiskie apstākļi. Brīvo laiku studenti pavada kafejnīcās, bāros, klubos, kinoteātros un teātros. Līdz Londonai var tikt 50 minūtēs ar komfortablu vilcienu vai autobusu.

CATS CATS CSVPA

Cenas

Cenas norādītas 1 nedēļai, GBP:

Reģistrācijas maksa: 100
Transfērs: 175 (vienā virzienā)

Intensīvā angļu valoda: 975
Mode, māksla un teātris: 1 175
Portfolio programma: 3 650 (3 nedēļas)

Cenā iekļauts: mācības, dzīvošana, 3x ēdināšana, sertifikāts, ekskursijas un aktivitātes.



Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: Tel. (+ 371)
29238012, info@izglitiba-arzemes.lv.










































































































































































































CATS + CSVPA 2016