Skolas apraksts

Kraistčērča - lielākā pilsēta Jaunzēlandes dienvidos. Tā ir nozīmīgs izglītības centrs ar divām universitātēm un daudzām citām institūcijām. Tā ir plaša un zaļa pilsēta ar daudziem parkiem un dārziem. Kraistčērča atrodas starp Dienvidu Alpiem un Klusā okeāna ziemeļrietumiem - lieliska atpūtas vieta.

Skola atrodas pilsētas kultūras centrā, kur dažu minūšu gājiena attālumā atrodas Kraistčērčas mākslas galerija, Haglija parks, mākslas centrs, iepirkšanās rajons un Avonas upe. Skolā studentu skaits ir starp 40 un 110, atkarībā no gada laika. Studenti novērtē skolas īpašo draudzīgo vidi un mācībspēku personīgo pieeju mācību procesā. Skola nodrošina mācību centru patstāvīgai angļu valodas apguvei, atpūtas telpu, datortelpas ar bezvadu internetu.


Programmas

Piesakies tūlīt!

Minimālais vecums: 17 gadi
1 mācību stunda - 60 min.
Maksimālais cilvēku sk. grupā - 14
Kursi tiek piedāvāti astoņos starptautiski atzītos līmeņos, sākot ar iesācēja līmeni un beidzot ar post-advanced līmeni
Kursa garums - 2 - 48 nedēļas

Standarta kurss angļu valodā
- 13 nodarbības nedēļā
Tas iekļauj 10 mācību stundas klasē un 3 mācību stundas patstāvīgā darba pasniedzēja pārraudzībā. Mācību stundas tiek veltītas gramatikas uzdevumiem, runāšanas, lasīšanas, klausīšanās un rakstīšanas uzdevumiem. Mācību procesā tiek izmantota mācību grāmata, avīzes un žurnāli, tiek spēlētas lomu spēles.

Intensīvais kurss angļu valodā - 23 nodarbības nedēļā
Tas iekļauj 20 mācību stundas grupā un 3 mācību stundas patstāvīgā darba pasniedzēja pārraudzībā.
Šī kursa mērķis ir pēc iespējas īsākā laika periodā iemācīties pēc iespējas vairāk. Piemērots tiem studentiem, kas vēlas mācīties intensīvi un iegūt zināšanas gan par valsti, gan valodu.

Angļu valoda vadošajiem darbiniekiem - 23 nodarbības nedēļā
Kurss radīts tiem, kam nepieciešams uzlabot angļu valodas prasmes konkrētiem mērķiem ierobežotā laikā. 10 stundas notiek grupās Standarta kurss angļu valodā, 10 stundas apmācībai ar individuālu pieeju un 3 stundas patstāvīgā darba pasniedzēja uzraudzībā.

Skola piedāvā arī papildkursus angļu valodā, kas notiek vakaros no 16:15 līdz 18:20. Kursu ilgums – 2 līdz 12 nedēļas.

Sagatavošanās IELTS - notiek 3 dienas nedēļā.
Angļu sarunvaloda - notiek 2 dienas nedēļā.

Studentu atsauksmes
"Šī ir īpaša skola. Es nekad neesmu sastapis tādus skolotājus, kādus es sastapu Kraistčērčā – viņi mīl savu darbu. Viņi māca no sirds un ar smaidu uz lūpām, tas izmainīja manu dzīvi."

"Es izbaudīju katru dienu, ko pavadīju klasē, pasniedzēji bija ļoti labi. Es nebiju pakļauta pārāk lielam spiedienam, tas mācību procesā man ir svarīgi. Mācību centrs ir lielisks, konsultanti ir ļoti laipni. Dzīvošanu pie ģimenes arī bija patīkama, mājas saimniece man daudz palīdzēja. Visi tie labākie sveicieni visiem šiem cilvēkiem, paldies Jums."

Dzīvošana

Ģimene
Labākais veids kā uzlabot  angļu valodas prasmes praktiskā veidā, kā arī iepazīt Jaunzēlandi un tās kultūru. Visas ģimenes dzīvo tuvu skolai un atrodas priekšpilsētā, kur ir plašas iespējas daudzveidīgai brīvā laika atpūtai. Dzīvošanā iekļautas divas ēdienreizes dienā.

Studentu Rezidence
Pieejama tiem studentiem, kas plāno uzturēties ilgāk par 3 mēnešiem.

Ekskursijas un aktivitātes

Kraistčērča piedāvā tās iemītniekiem brīvā laika aktivitātes visām gaumēm – pludmali un sērfošanu, festivālus un tirdziņus, nakts dzīvi, iepirkšanās un sportošanas iespējas. Skola palīdz organizēt pārgājienus nedēļas nogalēs vietējo gidu pavadībā.

Cenas

Cenas norādītas NZ $:

Reģistrēšanās maksa mācībām - 210

Kursa nosaukums Stundu skaits
nedēļā
Nedēļu skaits,
Cena NZ $
2 4 8
Standarta kurss angļu valodā 13 670 1 340 2 680
Intensīvais kurss angļu valodā 23 870 1 740 3 480

Angļu valoda vadošajiem darbiniekiem

23 3 170 6 340 12 680
Sagatavošanās IELTS 6.2 270 540 1 080
Angļu sarunvaloda 6.2 180 360 720

Dzīvošanas izmaksas:
Reģistrācijas maksa - 210 (ja jaunāks par 18 gadiem - 310)

Ģimenē (maksa par nedēļu) - 270 (ēdināšana divas reizes dienā)
Ja studentam ir mazāk par 18 gadiem - 310
Par papildus nakti - 50

Transfērs (vienā virzienā) - 115


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445

































































































































































Language International 2016