Skolas apraksts

Vecākā angļu valodas skola Oklendā
Šī skola atrodas pāris minūšu gājienā no pilsētas centra Alberta parkā, četrās vēsturiskās ēkās. Skola darbojas kopš 1978. gada, tādējādi tā ir visvecākā privātā valodu skola Jaunzēlandē, kuras pieredzei Jūs varat uzticēties. Skolai ir augsti akadēmiskie standarti un tajā pašā laikā studentiem draudzīga un relaksējoša atmosfēra. Augsti kvalificētie un draudzīgie pasniedzēji palīdzēs Jums sasniegt Jūsu mērķus mācībās efektīvā un patīkamā veidā. Papildus kursiem skolas mācību centrs piedāvā visu nepieciešamo angļu valodas apguvei - bibliotēku, filmas, tv programmas un citus materiālus, pulciņus sarunvalodas treniņam, datorprogrammas klausīšanās un izrunas uzdevumiem.

Studentu atsauksmes
"Šī ir ļoti labi organizēta skola, man patika šeit pavadītais studiju laiks. Visi pasniedzēji bija apveltīti ar labu humora izjūtu, kas mācību procesu padarīja interesantu. Laiks paskrēja ātri.’’
 
"Es nekad neaizmirsīšu šajā skolā pavadīto laiku. Man patika Sociālās programmas organizētie pasākumi. Šī pieredze mani izmainīja un tajā pašā laikā man bija iespēja iepazīt Jaunzēlandi.’’


Programmas

                                                                  Piesakies tūlīt !

Viena mācību stunda – 60 min.
Maksimālais cilvēku sk. grupā - 14
Minimālais vecums - 17 gadi
Kursi tiek piedāvāti astoņos starptautiski atzītos līmeņos, sākot ar iesācēja līmeni un beidzot ar post-advanced līmeni.

Standarta kurss angļu valodā
- stundu skaits nedēļā - 13
Tas iekļauj 10 mācību stundas klasē un 3 mācību stundas patstāvīgā darba pasniedzēja pārraudzībā. Mācību stundas tiek veltītas gramatikas uzdevumiem, runāšanas, lasīšanas, klausīšanās un rakstīšanas uzdevumiem.

Intensīvais kurss angļu valodā
- stundu skaits nedēļā - 23
Tas iekļauj 20 mācību stundas grupā un 3 mācību stundas patstāvīgā darba pasniedzēja pārraudzībā.
Šī kursa mērķis ir pēc iespējas īsākā laika periodā iemācīties pēc iespējas vairāk. Piemērots tiem studentiem, kas vēlas mācīties intensīvi un iegūt zināšanas gan par valsti, gan valodu

Biznesa angļu valoda
Kurss paredzēts tiem, kam nepieciešams uzlabot angļu valodu komunikācijai biznesa vidē – biznesa vēstuļu rakstīšana, sanāksmēm, prezentāciju sniegšanai. Fokus vērsts uz runas prasmēm, gramatiku, kā arī formālās rakstības prasmēm un biznesa leksikas uzlabošanai. Vienā nedēļā ir 20 mācību stundas klasē un 3 mācību stundas patstāvīgā darba pasniedzēja pārraudzībā.

Angļu valoda vadošajiem darbiniekiem
Kurss radīts tiem, kam nepieciešams uzlabot angļu valodas prasmes konkrētiem mērķiem ierobežotā laikā. 10 stundas notiek grupās Vispārējā angļu valoda vai Biznesa angļu valoda, 10 stundas apmācībai ar individuālu pieeju un 3 stundas patstāvīgā darba pasniedzēja uzraudzībā.
 
Skola piedāvā arī papildkursus, kas notiek vakaros no 16:15 līdz 18:20. Kursu ilgums – 2 līdz 12 nedēļas.
IELTS - 3 dienas nedēļā.
Vakara kursi sarunvalodas iemaņu uzlabošanai - 2 dienas nedēļā.

Dzīvošana

Dzīvošana viesģimenē
Labākais veids kā uzlabot  angļu valodas prasmes praktiskā veidā, kā arī iepazīt Jaunzēlandi un tās kultūru. Dzīvošanā iekļautas divas ēdienreizes dienā.

Studentu apartamenti
Ja Jums ir  interese par patstāvīgāku dzīves vietu, tad skola piedāvā studentu apartamentus, kas atrodas 15 minūšu gājienā no skolas. Ēdināšana nav iekļauta.

Ir arī pieejama viesnīca ar servisu, bez ēdināšanas, 10 - 15 minūšu gājienā no skolas.

Studentiem līdz 18 gadiem atļauts dzīvot tikai ar ģimeni.

Ekskursijas un aktivitātes

Brīvajā laikā pilsētā var izvēlēties starp dažādām aktivitātēm – sākot ar muzejiem, vīna degustēšanu un burāšanu un beidzot ar koku stādīšanu, sportiskām nodarbēm vai ekskursijām pa pilsētu. Pilsētas apkārtne piedāvā tādas aktivitātes, kā iepazīt savvaļas dabas parku, kalnu alas, geizerus, Hobitonu, Zemūdens pasauli, baltās pludmales un daudzas citas pievilcīgas vietas.

Cenas

Cenas norādītas NZ $:

Reģistrācijas maksa mācībām - 210
Reģistrācijas maksa dzīvošanai- 210 (ja jaunāks par 18 gadiem - 310)

Kursa nosaukums Stundu skaits
nedēļā
Nedēļu skaits,
cena NZ $
2 4 8
Standarta kurss angļu valodā 13 670 1 340 2 680
Intensīvais kurss angļu valodā 23 870 1 740 3 480

Angļu valoda vadošajiem darbiniekiem

23 3 170 6 340 12 680
Biznesa angļu valoda 23 870 1 740 3 480
Sagatavošanās IELTS 6.2 270 540 1 080
Angļu sarunvaloda 6.2 180 360 720

Dzīvošanas izmaksas
:
Ģimenē (maksa par nedēļu) - 270;
studentiem līdz 18 - 310 (ēdināšana divas reizes dienā)
Par papildus nakti - 50

Studentu Apartamenti - no 250 / nedēļā

Viesnīca - no 600 / nedēļā

Transferts - 115 (vienā virzienā)


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445







































































































































Language International 2016