Skolas apraksts

Mācies itāļu valodu Romā!
Tā ir viena no lielākajām valodu skolām Romā. Skola atrodas Romas centrā. To ieskauj apburošas kafejnīcas, nelieli veikaliņi, mākslas muzeji, bibliotēkas, dažādi skvēriņi un dzīvīgums kāds nav  atrodams nekur citur pilsētā.

Mācību telpas skolā izbūvētas plašas un gaišas; te pieejamas dažādas video projektu, konferenču un mācību grupu telpas, bezmaksas internets, izbūvēta ieeja invalīdiem, kā arī ofiss, kas atvērts un pieejams studentiem.

Mācību procesā pasniedzēji izmanto gan mācību grāmatas, gan audio/video materiālus, gan iedrošina studentus uz diskusijām un dialogiem, tādejādi nodrošinot daudzpusīgu valodas apguvi.
Caur dažādiem uzdevumiem, stāstiem, piemēriem un jautājumiem stundu laikā tiek veidota vide, kurā jums nepārtraukti ir jātrenējas runāt itāļu valodā.

Nodarbības notiek gan rīta, gan pēcpusdienu grupās. Lai nodrošinātu kvalitatīvas mācības, maksimālais studentu skaits klasē ir 12.

Lai papildus uzlabotu Jūsu itāļu valodas prasmes, skola studentus iedrošina pēc mācībām satikties ar saviem kursa biedriem, doties izpētīt Romu, vai iesaistīties skolas rīkotajās aktivitātēs.


Programmas

Piesakies tūlīt !

Valodu kursi:
Vecums
: 16+

Mācības var uzsākt tikai konkrētos datumos (izņemot individuālās nodarbības)! (par konkrētiem datumiem, lūdzu, sazinieties ar mums)

Standarta itāļu valodas kurss
– 20 itāļu valodas stundas nedēļā, 4 nodarbības nedēļā (gan no rīta, gan pēcpusdienā). Mācību ilgums: 2 līdz 40 nedēļas.

Intensīvais itāļu valodas kurss – 30 itāļu valodas stundas nedēļā, 6 nodarbības nedēļā (gan no rīta, gan pēcpusdienās). No 2 līdz 28 nedēļām.

Kombinētais itāļu valodas kurss – 20 itāļu valodas stundas nedēļā + 10 privātās nodarbības nedēļā. Šis ir lielisks kurss tiem, kuriem jāapgūst valoda gan vienkāršai saziņai, gan arī, lai individuāli ar pasiedzēju strādātu pie kādām vājajām vietām un pārrunātu konkrētus tematus.

Nelielu grupu itāļu valodas kurss – 6 itāļu valodas stundas nedēļā. Nodarbības notiek 2 reizes nedēļā. Klasē ir 2 - 5 cilvēki. Minimālais mācību laiks 10 nedēļas.

Individuālās  itāļu valodas nodarbības - 15 - 30 itāļu valodas stundas nedēļā. Kurss lieliski der tiem, kuriem vajag apgūt konkrētu vārdu krājumu un ne tikai mācīties valodu, bet arī iepazīt konkrēto tēmu. Mācības var uzsāk jebkurā laikā.

Itāļu valoda + specializācijas
 - 15 standarta itāļu valodas stundas nedēļā + speciālas arhitektūras, fotogrāfijas, teātra vai mūzikas nodarbības, kā arī kursi, kas sniedz ieskatu itāļu modes aizkulisēs vai filmu veidošanā. Cenas ir no 680 līdz 770 EUR, par 2 nedēļu kursu, atkarībā no izvēlētās specializācijas.

Discovering Rome
(minimālais mācību ilgums 2 nedēļas) - 15 itāļu valodas stundas nedēļā. Valodas mācības klasē tiek apvienotas ar dažādām ekskursijām pa Romu, lai labāk iegūtu priekšstatu par Itālijas vēsturi, kultūru. Lai iestātos šajā kursā ir nepieciešamas nelielas zināšanas itāļu valodā. Dienā ir 3 nodarbības.

Roma 50+ (minimālais mācību ilgums 2 nedēļas) - 20 itāļu valodas stundas nedēļā. Minimālais studentu vecums: 50 gadi (ar izņēmumiem ir iespējams pieteikties šim kursam arī jaunākiem interesentiem). Valodas mācības tiek apvienotas ar dažādām, interesantām ekskursijām pa Romu. Kurss pieejams aprīlī, jūnijā un septembrī.

Akdēmiskās programmas:
Vecums:
16 - 28

Mācību semestris Itālijā - 16 nedēļu mācības (20 stundas nedēļā). Šī ir lieliska programma tiem, kurus interesē ne tikai itāļu valoda, bet arī Itālijas kultūra un vēsture.
Mācības var uzsākt: janvārī vai oktobrī

Gads Itālijā - 32 nedēļu mācības Itālijā (20 stundas nedēļā), kas dod iespēju, ne tikai apgūt valodu, bet kārtīgi iepazīt Itāliju, tās kultūru un sabiedrību. Programmas beigās students pilda valodu testu, kas nodrošina iespēju tālāk studēt Itālijas augstskolās. 
Mācības var uzsākt: oktobrī

Dzīvošana

Dzīvošanas iespējas katram studentam tiek piemeklētas ļoti individuāli.

Iespēja izvēlēties no:

Studentu dzīvokļi: (Standart Apartment) dzīvošana notiek kopā ar citiem studiju biedriem. Iespēja izvēlēties privātu vai divvietīgu istabiņu. Pieejama kopīga vannasistaba un virtuve.

Viesģimenes: Skola regulāri rūpīgi atlasa un izvēlās tikai ļoti piemērotas ģimenes starptautisko studentu uzņemšanai. Iespēja izvēlēties dzīvot vienvietīgā, vai divvietīgā istabā. Ir iespējams izvēlēties dzīvot bez ēdināšanas, tikai ar brokastīm vai ar 2x ēdināšanu (brokastis, vakariņas). Tā ir iespēja regulāri papildus trenēties runāt itāļu valodā un labāk iepazīt itāļu kultūru.

Viesnīca: Studentiem iespēja izvēlēties visdažādākos hoteļus pēc saviem ieskatiem.

Ekskursijas un aktivitātes

Itāļu valodas apguve skolā notiek ne tikai valodas stundās, bet arī piedaloties dažādās skolas rīkotajās aktivitātēs un ekskursijās. Katras nedēļas sākumā tiek publicēts nedēļas ekskursiju un aktivitāšu  plāns; tajā ietilps izbraucieni uz dažādām pilsētām, interesantu kultūras pasākumu apmeklēšana, kopīgas satikšanās vakaros vietējās picērijās, kafejnīcās vai restorānos, kīno apmeklējumi un dažādas citas aktivitātes.

Cenas

Cenas norādītas EUR

Reģistrācijas maksa valodu kursiem: 75
Reģistrācijas maksa semestra programmai: 120
Reģistrācijas maksa gada programmai: 150 

Programma

Nedēļas

Cenas EUR

Standarta kurss

2

3

422

600

Intensīvais kurss

2

590

Kombinētais kurss

2

3

1 220

1 810

Nelielu grupu kurss

10

720

Individuālās nodarbības

1 nodarbība

42

Itāļu valoda + specializācija

2

680 - 770

Discovering Rome

2

680

Roma 50+ 2 890

Gads Itālijā (dzīvošanas izmaksas ir iekļautas cenā)

32

8 200

Semestris Itālijā (dzīvošanas izmaksas ir iekļautas cenā)

16

4 600


Dzīvošana (2 nedēļas):

Viesģimenē (vienvietīgā istabā, bez ēdināšanas) - 273
Viesģimenē (divvietīgā istabā, bez ēdināšanas) - 206

Ēdināšana:
Brokastis - 4 EUR/dienā
Brokastis + vakariņas - 19 EUR/dienā

Studentu dzīvoklī (vienvietīgā istabā, bez ēdināšanas) - 293
Studentu dzīvoklī (divvietīgā istabā, bez ēdināšanas) - 211

Papildus piemaksa par Wi-Fi - 5 EUR/nedēļā

Transfērs:
uz/no lidostas - 82
uz/no Termini vilcienu stacijas - 60



Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet:
info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445.








































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Dilit 2015