Skolas apraksts

Apgūsti angļu valodu vietā, kas līdzinās paradīzei - Barbadosā. Baudi smilšainās pludmales, kokteiļus un sauli + papildini savas valodas zināšanas. Izklausās neticami? Tad brauc un izmēģini.

Barbadosa ir jauns galamērķis, kur apgūt valodu, bet tajā pašā laikā tā ir Anglijas tropiskā versija. Barbadosa ir angliski runājoša valsts, kura savu neatkarību no Lielbritānijas ieguva 1966. gadā. Tā gadsimtiem cauri ir bijusi "mazā Anglija" un daudzas vietas šajā valstī atsauc Lielbritānijas dienvidu krastu vietu nosaukumos, kā arī politikā un izglītības jomā jūtama Lielbritānijas ietekme.

Skola piedāvā jums iepazīt jaunu pasauli un, pabeidzot kursus, jūs ne tikai būsiet papildinājuši un uzlabojuši savas valodas zināšanas, bet būsiet iepazinuši jaunu kultūru un valsts vēsturi, brīnišķīgus, draudzīgus un viesmīlīgus cilvēkus.

Visas viesnīcas un viesģimenes ir ērti sasniedzamas no lidostas.


Programmas

Piesakies tūlīt !


Kursu var uzsākt katru pirmdienu no 5. janvāra līdz 14. decembrim. Minimālais kursu garums: 2 nedēļas.

Standarta angļu valodas kurss
Minimālais vecums - 18
Cilvēku skaits grupā - max. 8
Stundu skaits nedēļā - 15 (no 9:00 līdz 12:15)
Lai uzsāktu šo kursu ir jābūt minimālām valodas priekšzināšanām (vismaz A2 līmenim). Mācību laikā studenti apgūst visas pamatprasmes, lai uzlabotu savas angļu valodas zināšanas.

Intensīvais angļu valodas kurss
Minimālais vecums - 18
Cilvēku skaits grupā - max. 8
Stundu skaits nedēļā - 15 (no 9:00 līdz 12:15)
Šajā kursā 1 - 10 stundas (atkarībā no nepieciešamības) tiek pavadītas viens-pret-viens ar pasniedzēju. Šis kurss piemērots tiem, kuri vēlas sagatavoties konkrētiem valodu testiem (piem. TOEFL), uzlabotu savu biznesa valodu prasmes vai arī mācītos valodu kādam citam, konkrētam mērķim (piem. angļu valoda medicīnas darbiniekiem, aviācija utt.).

Angļu valodas kurss „Karību kokteilis"
Minimālais vecums - 18
Cilvēku skaits grupā - max. 8
Stundu skaits nedēļā - 15 (no 9:00 līdz 12:15)
Unikāls angļu valodas kurss, kurš iepazīstina arī ar Barbadosas vēsturi, kultūru, cilvēkiem un tradīcijām. Kursa laikā paredzētas divas pus dienas ekskursijas (iekļautas cenā) un viena pilnas dienas ekskursija (par papildus samaksu), kuru laikā tiksiet iepazīstināti ar salu.

Individuālās angļu valodas nodarbības
Stundu skaits nedēļā - 15 (no 9:00 līdz 12:15). Iespējams pievienot papildus individuālās nodarbības.
Individuālās nodarbības izveidotas katra cilvēka individuālajām vēlmēm un vajadzībām. Dzīvošana un mācības kādā no viesnīcām: Almond Beach Club vai Almond Beach Village.
Lai mācības nebūtu garlaicīgas, pasniedzēji labprāt apvieno individuālu ekskursiju ar valodas apguvi.

Kursi pieejami visiem, neatkarīgi no sagatavotības līmeņa.

Dzīvošana

Rokleja rezidencē
Studio tipa dzīvokļi visi ir aprīkoti ar vannasistabu, nelielu virtuves daļu, terasi, wi-fi un ir pieejams publiskais peldbaseins. Tāpat rezidences iedzīvotāji var izmantot golfa laukumu, tenisa kortus, restorānu un spa centru.
Rezidence atrodas aizejamā attālumā no skolas. Netālu no rezidences ir arī skaistās Barbadosas pludmales, iepirkšanās centri, restorāni, bankas un citas izklaides vietas.

Viesģimenē
Vienvietīgā vai divvietīgā istabā (ja divi cilvēki dodas turp kopā). Cenā tiek nodrošināta 2x ēdināšana (brokastis un vakariņas). Parp papildus samaksu iespējamas arī līdzi ņemamās pusdienas. Visas viesģimenes dzīvo maksimums 30 minūšu brauciena attālumā no skolas. Pirmajā dienā uz skolu viņus aizved kāds no viesģimenes pārstāvjiem. Turpmākās dienas studenti var izmantot autobusu.

Iespēja arī dzīvot Southern Palms Beach Club hotelī.

Ekskursijas un aktivitātes

Barbadosa ir viena no visvairāk apmeklētajām vietām pasaulē. Tas ir pateicoties skaistajai dabai, kur arī jums būs, ko redzēt.

Viesnīcas darbinieki par jūsu uzturēšanos būs informēti un darīs visu lai jūsu laiks uz salas būtu neaizmirstams. Par atsevišķu samaksu iespējams rezervēt ekskursijas apkārt salai, ūdenī un pat gaisā. Vakaros viesnīcās ir pasakaini šovi un dažādas izklaides iespējas. Atliek tikai aizbraukt un izbaudīt.

21. janvārī, 6. un 9.aprīlī, 1. un 28. maijā, 1. un 6. augustā, 30. novembrī Barbadosā ir svētki, tāpēc šajos datumos notiek dažādi pasākumi, šovi, kurus būs iespējams apskatīt.

Cenas

Reģistrācijas maksa: 100 USD

Mācības
Standarta angļu valoda:
2 nedēļas: 900 USD

Intensīvā angļu valoda:
2 nedēļas: 900 USD

„Karību kokteilis":
2 nedēļas: 1 140 USD

Individuālās nodarbības:
1 nedēļa: 1 125 USD
1 nodarbība (60 min.): 75 USD

Dzīvošana vienai personai, par diennakti (USD):

Istabas veids,
ēdināšana
Rokleja rezidence (bez ēdināšanas)

Viesģimene (2x ēdināšana)

16.04. - 14.12. 01.01. - 15.04. 01.01. - 14.12.
Vienvietīga istaba 80 90 60
Divvietīga istaba 80 90 50
1 papildus ēdienreize - - 10

Transfērs: 50 USD (abos virzienos)


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: Tel. (+ 371) 67844445,info@izglitiba-arzemes.lv

















































































































































































































































































































































































































































































































Codrington LC 2015