Skolas apraksts

Skola atrodas Filipīnu salās, kur ierodas daudz tūristu pavadīt brīvdienas, bet jums būs iespēja to apvienot ar mācībām.

Filipīnas varētu salīdzināt a
r audumu, kas ir krāsains un veidots dažādās faktūrās. Spilgtās, jautrās krāsas liecina par līksmajiem pilsētas svētkiem un aizraujošajiem laivu braucieniem pa krāčainajām Filipīnu upēm. Smalkie auduma pavedieni liecina par salas iedzīvotāju
nesteidzīgo gaitu, nomierinošajām putnu dziesmām un lietusmežiem, kas atdzīvina salu. Sala vienmēr viesmīlīgi sveicina savus viesus ar savām lieliskajām tradīcijām, dabas skaistumu un piedzīvojumiem.

Šī ir vienīgā skola Filipīnās, kas studentiem individuālās stundas piedāvā apgūt pie pasniedzējiem, kuriem angļu valoda ir dzimtā valoda. Programmas tiek izstrādātās gan individuālajām nodarbībām, gan grupu nodarbībām.

Skolā strādā pasniedzēji no Kanādas, Amerikas un Anglijas. Skola ir neliela, tāpēc katram studentam tiek pievērsta individuāla uzmanība. 


Programmas

Piesakies tūlīt !


Angļu valodas kursi
Stundu skaits nedēļā - 15, 25 vai 30. 
Piemērots tiem, kas nopietni vēlas uzlabot savas angļu valodas zināšanas. Mācībās uzsvars tiek likts uz vārdu krājuma papildināšanu, runāšanu un izrunu, lasīšanu, rakstīšanu, klausīšanos un rietumu kultūru. Maksimālais cilvēku skaits grupā: 12.

Individuālajās stundās uzsvars tiek likts uz katra studenta individuālajām vajadzībām.

Nodarbībās var tikt iekļautas debates, var uzstāties viesi, notikt forumi, dažādi šovi, intervijas, prezentācijas, dažādu situāciju spēle utml.

Izvēle A (15 stundas nedēļā)
2 grupu nodarbības dienā pie kanādiešu, amerikāņu vai britu pasniedzēja
1 individuālā stundas (1:1) ar filipīniešu pasniedzēju
Kopā 3 nodarbības dienā

Izvēle B (25 stundas nedēļā)
3 grupu nodarbības dienā pie kanādiešu, amerikāņu vai britu pasniedzēja
1 individuālā stundas (1:1) ar Fflipīniešu pasniedzēju
1 stunda (2:1) ar Filipīniešu pasniedzēju
Kopā 5 nodarbības dienā

Izvēle C (30 stundas nedēļā)

6 nodarbības dienā pie kanādiešu, amerikāņu vai britu pasniedzēja

1 individuālā stunda (1:1) pie Fflipīniešu pasniedzēja

Kopā 7 stundas dienā

Dzīvošana

Ģimene - Šis piedāvājums ir domāts tiem, kas vēlas miksēt kultūras un iepazīt filipīniešus. Jums jābūt atvērtam un gatavam pieņemt izaicinājumu! Parasti viesģimenes tiek izvēlētas tādas, kurām ir laba izpratne par rietumu kultūru. Dzīvošana ir divvietīgās vai vienvietīgās istabās. Atrodas maksimums 20 minūšu gājiena attālumā no skolas. Divreizēja ēdināšana - brokastis kopā ar ģimeni un pusdienas skolas kafejnīcā. Reizi nedēļā tiek nomainīta gultasveļa. Katram studentam jāņem līdzi savs dvielis.

Kopmītnes - Piemērota studentiem, kam patīk sabiedrība un nepārtraukta komunikācija ar apkārtējiem. Lieliska iespēja iegūt jaunus draugus un iepzīt citas kultūras. Atrodas 3 minūšu gājiena attālumā no skolas. Ēdināšana 1x dienā - darbadienās (pusdienas skolas kafejnīcā). Visās telpoās ir gaisa kondicionieri. Studentiem ir pieejama virtuve. Visās kopmītnēs pieejams Wi-Fi pieslēgums. Veļas mazgāšana pieejama 2x nedēļā. Ik nedēļu tiek mainīta gultasveļa un dvieļi. Telpas uzkopēja tīra katru dienu.
Iespēja izvēlēties, par papildus samaksu, dzīvot vienvietīgā LUKSS istabā, kur pieejams privātais ledusskapis.

3 vai 4 * viesnīcas - dzīvošana vienvietīgā istabā, bez ēdināšanas, privāta vannas istaba. Atrodas 15 - 20 minūšu brauciena attālumā no skolas. Istabiņā ir ledusskapis. 4* viesnīcā pieejamas istabas ar nelielu virtuves daļu.

Ekskursijas un aktivitātes

Daudzi jo daudzi, kas pabijuši Boracay salā, atgriežas šeit gadu no gada. Šeit tiešām jutīsieties kā paradīzē - kristāli zils ūdens, pūdera baltās smiltis, tropu palmas un veselīgais piejūras klimats.

Pēc peldes jūrā, varat iegrimt relaksējošās vai aizraujošās aktivitātēs! Neesiet pārsteigti - virtuve šeit ir dažāda, pielāgota salas ciemiņiem.

Kas jāņem līdzi: ļoti maz drēbju: pludmalei nepieciešamo varat iegādāties uz salas. Siltākas drēbes nepieciešams, ja brauksiet ziemas sezonā,jo naktīs var būt vēsi.

Nauda: filipīniešu peso (PhP) un centavo. 100 centi = 1 peso. Sīknaudas vienības ir 1, 5, 10, un 25 centi, 1 peso un 5 peso. Papīra naudas vienības ir 10, 20, 50, 100, 500 un 1, 000 peso. Līdzi ņemiet ASV dolārus gan skaidrā naudā, gan čekos. Samainiet daļu naudas jau Manila International Airport, kur likme ir labāka kā Boracay salā. Kredītkartes pieņem tikai dažas vietās. Ceļojuma čekus un naudu varat samainīt Boracay tūrisma informācijas centrā, vai Allied bankā.

Tas, ko nedrīkstat aizmirst: saulesbrilles, cepure, kabatas bateriju, labas pludmalas sandales un kameru.

Cenas

Cenas norādītas USD

Reģistrācijas maksa: 125 USD
Mācību materiāli: 12 USD / par grāmatu

Kursa nosaukums Stundu skaits nedēļā Nedēļu skaits,
Cena USD
1 2 4 Papildus nedēļa
Izvēle A 15 245 450 760 190
Izvēle B 25 335 625 1030 260

Izvēle C

30  425  735 1310  330


Dzīvošanas izmaksas:

Nosaukums Nedēļu skaits,
Cena USD
1 2 4 Papildus nedēļa
Kopmītnes
Divvietīga istaba 195 245 420 105

Vienvietīga istaba

295 410 695 175
LUKSS istaba 375 520 895 225
Ģimene (vienvietīga istaba) 355 540 910 230
3 zvaigžņu viesnīca 395 700 1 180 295
4 zvaigžņu viesnīca 1 050 1 750 1 750 440

Transfērs:
No Kalibo lidostas: 30 USD
No Manila (lidojums uz Kalibo un transfērs līdz dzīvošanas vietai): 190 USD


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: Tel. (+ 371) 67844445, info@izglitiba-arzemes.lv.



































































































































































































































































































































































































































































































Paradise English 2015