Skolas apraksts

Šī ir viena no populārākajām skolām Īrijā

Skola savu darbību uzsāka 2000. gadā, Londonā. 2012. gadā tika atvērta jauna tās filiāle Dublinā. Skola ir jauna un moderna un atrodas Dublinas centrā -Deima ielā. Gadā skola uzņem 6000 studentus no vismaz 100 dažādām valstīm. Pasniedzēji cenšas skolā radīt ļoti dinamisku un draudzīgu atmosfēru, lai studenti gūtu pēc iespējas vairāk no sava mācību brauciena.

Netālu no skolas atradīsiet tādas vietas kā Temple Bar (muzikālais bārs), Grafton Street (iepirkšanās iela), Trinity koledža un citas apskates vērtas vietas pilsētā.

Skolā atradīsiet modernu un ērtu aprīkojumu, kuru izmantosiet gan nodarbībās, gan varēsiet izmantot arī brīvajā laikā. Skolā ir datortelpa ar interneta pieslēgumu, studentu atpūtas telpa, reģistratūra, kur strādā ļoti atsaucīgi darbinieki, kuri labprāt palīdzēs, ja radīsies kādi jautājumi un bibliotēka, kas ir pilna ar grāmatām, DVD, planšetdatoriem utt.

Reception Classrooms


Programmas

Piesakies tūlīt !

20 / 33 stundu angļu valodas  kurss
Minimālais zināšanu līmenis: Beginner
Minimālais vecums: 16 gadi
Maksimums 15 studenti grupā
Kurss sākas katru pirmdienu

20 vai 33 angļu valodas stundas nedēļā.
Iespēja apgūt visas pamatprasmes - runāšanu, lasīšanu, klausīšanos, rakstīšanu un gramatiku, sākot no pamatiem. Tiem, kuri īsākā laika posmā vēlas papildināt savas zināšanas vairāk ir iespēja papildus izvēlēties 5 viens-pret-viens nodarbības.

Standarta angļu valodas kurss
Minimālais zināšanu līmenis: Elementary
Minimālais vecums: 16 gadi
Maksimums 15 studenti grupā
Kurss sākas katru pirmdienu

25 angļu valodas stundas nedēļā.
Populārākais valodu kurss pieaugušo vidū. Šajā kursā studenti papildina savas angļu valodas zināšanas visos valodu aspektos - runāšanas, rakstīšanas, lasīšanas, klausīšanās, kā arī vārdu krājuma un gramatikas jomās. Kursu laikā tiek izmantotas jaunākās tehnoloģijas, lai padarītu nodarbības interesantākas un pieredzējuši pasniedzēji palīdz studentiem iegūt maksimāli daudz zināšanu mācību laikā. Studenti strādā gan individuāli, pa pāriem, gan grupās.

Intensīvais angļu valodas kurss
Minimālais zināšanu līmenis: Elementary
Minimālais vecums: 16 gadi
Maksimums 15 studenti grupā
Kurss sākas katru pirmdienu

33 angļu valodas stundas nedēļā.
Lieliski piemērots tiem, kas vēlas attīstīt visas savas zināšanu prasmes valodas jomā īsākā laika posmā un ir gatavi mācīties intensīvāk.

Biznesa angļu valodas kurss
Minimālais zināšanu līmenis: Intermediate
Minimālais vecums: 18 gadi
Maksimums 15 studenti grupā
Kurss sākas katru pirmdienu

20 / 33 angļu valodas stundas grupās; 25 / 30 / 40 privātās angļu valodas stundas nedēļā.
Mācību laikā studenti iegūst zināšanas par tādām tēmām kā prezentācija un vienošanās starp partneriem, mārketinga menedžments, cilvēkresursu vadība, komunikācija pa telefonu, e-pasti, vēstules un rakstiskā saziņa, internacionālā banku sistēma un finanses, reklāma, CV veidošana un intervijas, vadība un lēmumu pieņemšana, plānošanas stratēģijas, mērķu izvirzīšana, tikšanās u.c. priekšmetus.
Intensīvajā kursā papildus šīm zināšanām tiek pastiprināti pievērsta uzmanība vārdu krājuma papildināšanai, pārliecības veidošanai u.c. vajadzīgām prasmēm biznesā.
Privātās angļu valodas stundas pieejamas studentiem, kuriem ir Beginner+ līmeņa zināšanas angļu valodā. Minimālais vecums: 21 gads.

Eksāmenu sagatavošanas kursi - IELTS /Cambridge
Angļu valodas eksāmeni Cambridge Exam prep. un IELTS valodu testi, paredzēti tiem studentiem, kuri tālāk vēlas studēt ārzemju augstskolās.
Mācību ilgums Cambridge Exam prep. testam: 4 vai 8 nedēļas. 33 angļu valodas nodarbības nedēļā.
Mācību ilgums IELTS testiem: ne mazāk kā 4 nedēļas. 20 / 25 angļu valodas nodarbības nedēļā.
Mācību laikā studenti uzlabos savas angļu valodas zināšanas un pastiprināti apgūs tās prasmes, kas tiek prasītas konkrētajos valodu testos. Mācības sākas konkrētos datumos.

Dzīvošana

Viesģimenē - lielisks veids kā iepazīst Īriju, īrus un Dublinu. Šis ir labs veids kā uzlabot savu angļu valodu arī ārpus valodas nodarbībām. Iespēja ir dzīvot vienvietīgās vai divvietīgās istabās, 2x ēdināšana. Par papildus samaksu var izvēlēties arī vienvietīgu istabu ar privāto vannasistabu. Ierašanās svētdienā, došanās prom svētdienā.
Viesģimenes atrodas aptuveni 15 - 40 minūšu attālumā no skolas.

Skolas rezidencē, kas atrodas blakus skolai, kas ir ļoti ērts dzīvošanas veids studentiem, jo nav jāizmanto sabiedriskais transports, lai nokļūtu līdz skolai. Rezidencē iespējams dzīvot vienvietīgās vai divvietīgās istabās. Ēdināšana 1x dienā - brokastis. Rezidencē ir pieejama gultasveļa un dvieļi. Ierašanās svētdienā, došanās prom svētdienā.

Residence School

Ekskursijas un aktivitātes

Dublina ir Īrijas galvaspilsēta un tās iedzīvotāju skaits sastāda 1.2 miljonus, un 48 % no iedzīvotājiem ir jaunāki par 30 gadiem. Tā ir ostas pilsēta ar jūru austrumu piekrastē, ar skaistām pludmalēm un zvejnieku ciemiem. Rietumos atrodas kalni, ezeri un upes.

Dublinā ir daudz kultūras pieminekļu un skatu, tai skaitā cietokšņi, pilis, baznīcas un katedrāles, mākslas galerijas, muzeji, Triniti Koledža (Trinity College) un, protams, slavenā Guinness alus darītava. Temple Bar rajons ir Dublinas kultūras un izklaides centrs, ar daudzajām kafejnīcām, restorāniem, bāriem, mūzikas pasākumiem un galerijām. Dzīvo mūziku te var dzirdēt katru dienu un nakti. Te var saklausīt dažādu veidu mūziku, sākot no tradicionālās īru mūzikas līdz modernajai deju mūzikai, rokam un popam. Dublinas cilvēki ir ļoti laipni, draudzīgi un atvērti, viņiem patīk iesaistīties sarunās. Tā ir daudzu slavenu angļu literatūras rakstnieku pilsēta, tādu kā Džeimss Džoiss (James Joyce), Oskars Vailds (Oscar Wilde), V.B. Jīts (W.B. Yeats), Dž. B. Šovs (G.B. Shaw) un Samuels Bekets (Samuel Beckett). Pēdējo gadu ekonomiskā izaugsme nesa Dublinai lielus panākumus daudzās nozarēs, tai skaitā Informācijas Tehnoloģiju nozarē, finansu pakalpojumos, tūrismā un būvniecībā, tādā veidā paplašinot darba tirgu un piedāvājot daudzas darbavietas.

Pa Dublinas centru ir viegli pārvietoties kājām.

Skola rīko dažādus pasākumus gan pašā skolā, gan ārpus tās. Lielākā daļa pasākumu ir bez maksas, bet tiek rīkoti arī dažādas ekskursijas par papildus samaksu. Parasti samaksa ir nepieciešama ekskursijās, kuras tiek rīkotas uz muzejiem un katram studentam ir jāapmaksā ieejas biļete muzejā.

Cenas

Cenas norādītas EUR

Kursa nosaukums Minimālais zināšanu
līmenis
Stundu skaits
nedēļā
Cena nedēļā,
EUR
20 / 33 angļu valodas stundas Beginner 20

33
225

475
Standarta angļu valoda Elementary 25 245
Intensīvā angļu valoda Elementary 33 315
Biznesa angļu valoda Intermediate 20

33

230

325

Individuālās biznesa
angļu valodas nodarbības
Beginner 25

30

40
1210

1425

1855
IELTS Pre-Intermediate 20

25
230

250
Cambridge Upper-Intermediate 33 1260
(4 nedēļas)

DZĪVOŠANA:
Dzīvošana ģimenē, vienvietīga istaba, brokastis un vakariņas: 205 / nedēļā
Dzīvošana ģimenē, divvietīga istaba, brokastis un vakariņas: 185 / nedēļā
Dzīvošana ģimenē, vienvietīga istaba,  privātā vannas istaba, brokastis un vakariņas: 230 / nedēļā

Dzīvošana rezidencē vienvietīgā istabā, brokastis: 270 / nedēļā
Dzīvošana kopmītnēs divvietīgā istābā, brokastis: 210 / nedēļā

Reģistrācija skolai un dzīvošanai: 100 Eur
Transfērs (vienā virzienā): 80 Eur


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: Tel. (+ 371) 67844445, info@izglitiba-arzemes.lv.


























































































































































































































































































































































































































































































































































malvern 2015