Skolas apraksts

Šī ir viena no jauniešu iemīļotākajām skolām Īrijā, tās dizaina un jauno tehnoloģiju dēļ.

Skola savu darbību uzsāka 2000. gadā, Londonā. 2012. gadā tika atvērta jauna tās filiāle Dublinā. Skola ir jauna un moderna un atrodas Dublinas centrā - Deima ielā. Gadā skola uzņem 6000 studentus no vismaz 100 dažādām valstīm. Pasniedzēji cenšas skolā radīt ļoti dinamisku un draudzīgu atmosfēru, lai studenti gūtu pēc iespējas vairāk no sava mācību brauciena.

Netālu no skolas atradīsiet tādas vietas kā Temple Bar (muzikālais bārs), Grafton Street (iepirkšanās iela), Trinity koledža un citas apskates vērtas vietas pilsētā.

Skolā atradīsiet modernu un ērtu aprīkojumu, kuru izmantosiet gan nodarbībās, gan varēsiet izmantot arī brīvajā laikā. Skolā ir datortelpa ar interneta pieslēgumu, studentu atpūtas telpa, reģistratūra, kur strādā ļoti atsaucīgi darbinieki, kuri labprāt palīdzēs, ja radīsies kādi jautājumi un bibliotēka, kas ir pilna ar grāmatām, DVD, planšetdatoriem utt.


Programmas

Piesakies tūlīt !

Programma Oriģinālais pētnieks
Programmas datumi: jūlijs-augusts
Vecums: 9 - 17 gadi
Dzīvošanas veids: koledžas rezidence vai viesģimene
Ēdināšana - 3x dienā
Ierašanās svētdienā, došanās prom sestdienā.

Šī ir skolas populārākā programma, kas sevī ietver 15 stundas angļu valodas mācības  + dažādas ekskursijas.
Nodarbību laikā skolēni strādā kā pie savām angļu valodas zināšanu uzlabošanas, tā pie viņu sociālajām prasmēm un personības pilnveidošanu. Jaunieši, mācību laikā iemācās izmantot savas zināšanas lietderīgi.
Jaunieši tiek uzmanīti 24 stundas diennaktī. Kāds skolas pārstāvis būs ar bērniem visu laiku. Vienā klasē ir maksimums 12 skolēni.

Dzīvošana

Jaunieši var izvēlēties dzīvot skolas rezidencē vai viesģimenē (divvietīgā istabā ar kopīgo vannasistabu). Skola atrodas pašā Dublinas centrā. Dzīvošana tiek nodrošināta neliela brauciena attālumā no skolas

Jaunieši dzīvo universitātes rezidencē, divvietīgās istabiņās ar privāto vannasistabu. Vienlaikus universitāte var izmitināt 120 studentus. Ēdināšana tiek nodrošināta 3x dienā, universitātes ēdnīcā. Universitātes telpās atrodamas arī dažādas sportam nepieciešamās telpas. Studenti var izmantot gan iekštelpas, gan doties ārā, lai nodarbotos ar dažādām fiziskajām aktivitātēm brīvajā laikā. Sporta telpas un ekipējums ir atzīts par vienu no vislabākajiem visā pasaulē un to izmanto arī profesionālie atlēti.

Jaunieši var izvēlēties dzīvot skolas rezidencē vai viesģimenē (divvietīgā istabā ar kopīgo vannasistabu). Skola atrodas pašā Dublinas centrā. Dzīvošana tiek nodrošināta neliela brauciena attālumā no skolas

Ekskursijas un aktivitātes

Pēcpusdienās un vakaros jaunieši tiks iesaistīti dažādās aktivitātēs, lai viņi ne tikai apgūtu valodu un iepazītu Īriju, bet varētu sadraudzēties un izbaudīt savu vasaras brīvlaiku produktīvi, katru pēcpusdienu sociālas un sportiskas aktivitātes.

Tiek organizētas ekskursijas pa Dublinu, kuru laikā jauniešiem tiek dots brīvais laiks, kad viņi var izpētīt pilsētu mazākās grupās bez pasniedzējiem.

Katru nedēļu jaunieši dodas vienā pus-dienas  un vienā pilnas dienas ekskursijā. Ekskursijās jaunieši dosies uz tādām vietām kā Dublinas centrs, Trim Castle & Causey Farm, kā arī Glendalough National Park.

Cenas

Cenas norādītas EUR

Cena 2 nedēļām
             dzīvošana ģimenē 1400 EUR
             dzīvošana kopmītnēs 1800EUR

Cenā iekļauts: mācības, mācību materiālu izmantošana, sertifikāts, dzīvošana, 3x ēdināšana, ekskursijas, sociālās aktivitātes un ekskursijas.

Transfērs (abos virzienos):  140EUR


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+371)29238012






























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Malvern 2015