Skolas apraksts

Kruīza kuģu viesnīcas vadības kurss Grieķijā

Jūs variet kļūt par šī ceļojuma dalībnieku - izvēlieties  Šveices biznesa skolas Grieķijā piedāvāto programmu Cruise Ship Hotel Operations Management. Kruīza kuģis ir burtiski kā peldoša pilsēta ar viesnīcām, restorāniem, kazino, spa saloniem, fitnesa klubiem un veikaliem, un pasažieri ir šīs krāšņās  pilsētas iedzīvotāji.

Pavadiet ziemas Karību jūras reģionā un vasaras Aļaskā vai dodieties uz tālām un eksotiskām ostām Eiropā, Austrālijā, Jaunzēlandē, Dienvidamerikā un citur pasaulē ar luksusa kruīza kuģi. Lielākā daļa cilvēki maksā no € 1500 līdz € 10 000 nedēļā, lai ceļotu ar šāda veida kuģiem un apmeklētu šīs vietas. Jūs varat to darīt bez maksas (bezmaksas ēdināšana, dzīvošana) un saņemt par to samaksu. Tas būs gan piedzīvojums, gan veids kā ietaupīt naudu un satikt dažādus cilvēkus!


Programmas

Piesakies tūlīt !

Sākuma datums: oktobris
Ilgums: 2 gadi

Beidzot mācības iegūsiet atzītu kvalifikāciju, lai uzsāktu karjeru dinamiskajā kruīzu kuģu nozarē. Karjeras iespējas ir plašas: viesnīcu vadītājs, ekonoms (saimniecības daļas vadītājs), kruīza pasākumu direktors, krasta ekskursiju vadītājs, spa vadītājs, ēdināšanas vadītājs, tirdzniecības, finanšu vai IT direktors. Programmas beigās studenti iegūst Diplomu un var turpināt mācības Bakalaura programmās.

Izvēloties šo diploma programmu, Jūs uzzināsiet kā ir dzīvot un strādāt uz kuģa klāja, īpaši viesnīcas pakalpojumu jomā. Iepazīsieties ar noteikumiem kādi pastāv uz kruīza kuģiem, kā arī apgūsiet pamata drošības mācību kursu. Mācību laikā uzsvars tiek likts uz vadības, saziņas un kultūras komunikāciju prasmēm.

Mācību tēmas:
• The Cruise Industry
• Cruise Ship Basics
• Customer Service & Effective Communication
• Food & Beverage Operations
• Front Office Operations
• Housekeeping Operations
• Bar & Beverage
• Safety, Security & Environmental Management
• Industry Placement (Paid)


Uzņemšanas prasības

1. Pretendentam jābūt vismaz 21 gadu vecam, ar ļoti labām angļu valodas zināšanām (IELTS, TOEFL vai arī jānokārto koledžas tests mūsu birojā Brīvības ielā 93-2, pirms tam vienojoties par laiku), beigušam vidusskolu.
2. Jāaizpilda pieteikuma anketa, jāiesniedz vidusskolas diploma kopija, kā arī citu sertifikātu kopijas, atsauksmes no darba devējiem, CV un 4 pases izmēra fotogrāfijas. Vēlama darba pieredze viesmīlības nozarē (vismaz 6 mēneši).
3. Pēc dokumentu iesniegšanas un testa nokārtošanas, būs jāiziet telefonintervija ar skolas pārstāvi.

Dzīvošana

Koledža atrodas Glifadā (18 km uz dienvidiem no Atēnām), pašā prestižākajā rajonā, Egeja jūras krastā. Pēc labākajiem Šveices paraugiem, studenti dzīvo 4* hotelī un viņiem tiek nodrošināta ēdināšana 3 reizes dienā. Katrā istabā ir privātā vannasistaba, telefons, TV un pieejams WiFi.

Hotelī ir pieejams viss, kas ir nepieciešams dzīvošanai un mācībām: reģistratūra, biroja telpas, restorāni, bāri un virtuves. Plašās auditorijas ir aprīkotas ar modernākajām audio un video ierīcēm, šeit atrodama plaša bibliotēka un atpūtas telpas, arī datoru centrs. Viss ir iekārtots tā, lai studenti pēc iespējas labāk iepazītos ar viesnīcas darbu.

Ekskursijas un aktivitātes
Cenas

Diploma programmas cena: 3 900 EUR / gadā
Dzīvošana (divvietīgā istabā): 4 900 EUR / gadā

Pieteikuma maksa: 125 EUR
Formas tērps: 200 EUR
Mācību materiāli: 250 EUR


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445





























































































































































































































































































































































































































Alpine 2015