Skolas apraksts

Diploms Vadībā (Postgraduate Diploma in Management) 
Vēlies mācīties un strādāt Amerikā? Izvēlies šo programmu!
Mācības Kalifornijas Universitātē ir paredzētas profesionāļiem, kuri vēlas uzlabot savas prasmes vadības jomā, kurā viņi strādā pašlaik, vai tiem kuri vēlas mainīt darba jomu un pievērsties menedžmentam.  Bet vispiemērotākā tā būs jaunajiem speciālistiem tikko pēc studiju beigšanas, jo programmas laikā iegūsiet teorētiskās un praktiskās zināšanas un jums būs tiesības vienu gadu pēc diploma iegūšanas strādāt Amerikas Savienotajās Valstīs. Šī pieredze palīdzēs veidot jūsu nākotnes karjeru jebkurā  pasaules valstī.

 Universitāte izveidota 1975. gadā un tā piedāvā kvalitatīvas un sabalansētas programmas.

Skolas priekšrocības:
- sabalansētas programmas ar konkrētiem sākuma datumiem;
- praksē pielietojamu sertifikātu un diplomu iegūšana.

Mācies 36 nedēļas Vadības zinības, Iegūstiet Diplomu Vadībā un piesakieties Optional Practical Training (OPT) programmai, kas ļauj 12 mēnešus legāli strādāt vadības jomā ASV!


Programmas

Piesakies tūlīt !

Iestāšanās prasības: augstākā izglītība un TOEFL iBT 70

Vadības programmas pretendentiem nav nepieciešama pieredze vadībā un GMAT eksāmens.
Kalifornijas universitātes Riverside Vadības diploma programma (PGDM) ir visaptveroša biznesa programma, kas pēta jautājumus par pasaules uzņēmējdarbības vidi dažādos kontekstos. Tā apvieno akadēmiskos pētījumus ar jaunākajām vadības praksēm un stratēģijām, intensīvu praktisko darba pieredzi trijās 12 nedēļu sesijās (12 + 12 + 12):

1. sesija Students beidz 12 nedēļu apmācības Sertifikāta programmā.
2. sesija Studenti izvēlas vienu no jomām, Vadība (Management) vai Viesmīlības nozares uzņēmuma vadība (Hospitality Management), un turpina mācības vēl 12 nedēļas:

- Vadība (Management)
Studenti, kuri specializēsies šajā programmā, var izvēlēties līdz pat 15 mācību tēmām, piemēram:
Vadība;
Bezpeļņas organizācijas vadība;
Mārketings;
Vadība - līderība (Leadership);
Cilvēku resursu vadība;
Grāmatvedība;
Iepirkumi, loģistika un piegādes maiņas vadība;
Projektu vadība;
Lean Six Sigma.

- Viesmīlības nozares uzņēmumu vadība (Hospitality Management)
Studenti, kuri specializēsies šajā programmā, 2. ceturksnī mācīsies pēc noteiktas programmas, kurā būs sekojošas mācību tēmas:
Klientu servisa vadība;
Korporatīvā komunikācija;
Patērētāja uzvedība;
Mārketinga stratēģija;
Klientu attiecību vadība;
Reklāmas un pārdošanas vadība.

Programmas dalībniekiem ir iespēja veidot kontaktus ar profesionāļiem no visas pasaules un maksimāli attīstīt savas uzņēmējdarbības prasmes prakses laikā ASV.
Mācības vada biznesa profesionāļi un fakultāšu pasniedzēji, kas sniedz ieskatu reālās biznesa pasaules norisēs un jaunākajās globālās uzņēmējdarbības praksēs.

3. sesija Prakse
Pēdējā ceturksnī studenti piedalās 12 nedēļu praksē vadības vai viesmīlības nozares uzņēmumos. Par praksi netiek maksāts.
Lūk, daži uzņēmumi, ar kuriem universitātei izveidojusies veiksmīga sadarbība prakses nodrošināšanā: 3M, Industrial Mineral Products Division – Mining Altek Media Group - Full Service Public Relations Advertising Ameriprise Financial Services - Inc., Financial Services Brown Publishing - Newspaper Business Center for International Development - Trade-Import/Export Citibank – Banking City of Riverside - HR, Public Works, Economics, Mayor's Office Doubletree Hotel (Affiliate of Hilton) - Marketing, Sales and Catering, Front Office Inland Empire Economic Partnership Film Commission - Film Production Inland Temporary Homes - Non-Profit Organization International EZ-Up – Manufacturer Luxfer Gas Cylinders - Manufacturer Gas Cylinders Merrill Lynch – Financial The UPS Store - Shipping/Packing/Customer Service UCR Auditing Department Wilkin Design Group - Advertising/Public Relations/Marketing.


!!! Studenti, kuri veiksmīgi pabeidz Diploma programmu (visas 3 sesijas), var pieteikties programmai Optional Practical Training (OPT) programmai un 12 mēnešus legāli strādāt algotu darbu ASV.
Optional Practical Training (OPT)
– tā ir iespēja studentiem strādāt legālu darbu un saņemt samaksu. Alga tiek maksāta kā ASV pilntiesīgiem darbiniekiem ar līdzīgu izglītību un pieredzi. Universitāte palīdzēs nokārtot nepieciešamo OPT programmai, bet students pats ir atbildīgs par darba atrašanu.

Programmas datumi: jūnijs,septembris

Dzīvošana

Studentu kopmītes
Ģimene

Ekskursijas un aktivitātes
Cenas

Diploms Vadībā (36 nedēļas ) – USD 14 850

Reģistrācijas maksa, vienreizējs maksājums – USD 150
Studenta pieteikuma maksa, katru semestri – USD 100 - 150
Medicīniskā apdrošināšana, nedēļā – USD 35
Mācību materiāli, katru sesiju (12 nedēļas) - ~ 100 -250 USD

Transfērs, vienā virzienā, ja pasūta vairāk kā 10 dienas pirms ielidošanas
Los Angeles lidosta USD 100
Ontario lidosta USD 50

Dzīvošana
Studentu kopmītnes
Pieteikuma maksa USD 150

Istaba, 10 un vairāk nedēļas:
Vienvietīga USD 48 no personas par nakti
Divvietīga USD 26 no personas par nakti

Istaba, akadēmiskais gads (9 mēneši):
Vienvietīga USD 900 no personas mēnesī
Divvietīga USD 525 no personas mēnesī

Ģimene
Pieteikuma maksa USD 150
Divvietīga istaba, 3x ēdināšana, transports no/uz skolu (10 un vairāk nedēļas): USD 800

Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445.









































































Riverside