Skolas apraksts

Location_SeaSkola dibināta 2001. gadā, kā ekskluzīva skola Menlijā, kas piedāvāja mācības nelielam skaitam studentu, tādejādi nodrošinot ļoti intensīvas un personalizētas mācības. Tagad skola ir izaugusi un jau uzņēmusi tūkstošiem skolēnu no visas pasaules, bet tās mērķi ir palikuši kādi tie tika nosprausti pašā sākumā - sniegt studentiem lielisku izglītību un iepazīstināt tos ar austrāļu viesmīlību.

Lielākā daļa studentu, dodoties prom no skolas, apgalvo, ka šī vieta un skolas kolektīvs ir kļuvuši par otrajām mājām. Pateicoties tam, ka skola nav milzīga, pasniedzēji personīgi spēj iepazīt studentus un viņiem piedāvāt mācībās tieši to, kas katram ir nepieciešams. Skola arī nodrošina 3 stundas nedēļā, kad studenti var pildīt uzdotos mājasdarbus vai apgūt kādu vielu patstāvīgi, atrodoties pasniedzēja klātbūtnē, kas nodrošina to, ka studnetiem ir iespēja uzdot pasniedzējam jautājumu par viņam nesaprotamajām lietām, kas pārrunātas nodarbībās vai atrodamas mājasdarbos.

Skolas moto ir: „BELONG... ENJOY... SUCCEED" ("Jūties piederīgs.... Izbaudi.... Sasniedz") un studenti apgalvo, ka katrs, kas ierodas šajā skolā un vietā, noteikti to visu izbauda.


Programmas

Piesakies tūlīt !

General English programma
Mācības tiek nodrošinātas 25 stundas nedēļā. Mācību laikā liels uzsvars tiek likts uz runāšanas prasmju attīstīšanu un izrunu. Tāpat, daudz laika studenti pavada lasot un klausoties valodā, kā arī papildinot savas gramatiskās un rakstības prasmes.

Mācības notiek no 8:45 līdz 13:10. Tad studentiem ir 50 minūšu pusdienu pārtraukums un mācības ilgst no 14:00 līdz 15:00. Nedēļā 2 stundas studentiem tiek dotas mācībām, kurās piedalās arī pasniedzēji, lai studenti jebkurā mirklī varētu uzdot sev interesējošos jautājumus un vēl 1 stundu studentiem ir iespēja piedalīties tā sauktajā „Conversation club", kur tiek pārrunāti aktuāli un studentus interesējoši jautājumi, kā arī - tas ir lielisks veids kā labāk iepazīt citus studentus un sadraudzēties.

Viena nodarbība ir 60 minūtes gara.
Minimālais mācību laiks: 2 nedēļas

General English + sērfošana
No rītiem (8:45 - 12:10) studenti apgūst angļu valodu skolā un tad apmeklē 2 stundu garas apmācības sērfošana 3x nedēļā, turpat, netālu atrodamajā sērfošanas skolā. Studentiem tiek nodrošināts sērfa dēlis un hidrotērps.

NB!
Šis kurss nav pieejams studentiem, kuri ceļo uz Austrāliju, izmantojot studentu vīzu.

General English + niršana
Studenti apmeklē angļu valodas mācības no rītiem 2 nedēļu garumā, kamēr iegūst PADI Open Water Dive sertifikātu. Niršanas nodarbības tiek pasniegtas akreditētā niršanas skolā. Pirms kursa uzsākšanas, studentiem ir jāiziet medicīniskā pārbaude pie Austrālijā reģistrēta ārsta (aptuvenā cena 50 AUD). Lai iesaistītos šajā kursā, studentiem jābūt ar Intermediate zināšanām angļu valodā.

NB!
Šis kurss nav pieejams studentiem, kuri ceļo uz Austrāliju, izmantojot studentu vīzu.

Sagatavošana Cambridge Exam FCE vai CAE eksāmeniem
Kurss sagatavo studentus internacionāli atzītajiem Cambridge First Certificate un Cambridge Certificate in Advanced English eksāmeniem. Vienā grupā ir maksimums 12 cilvēki.
Mācības notiek katru dienu no 8:45 līdz 13:10 un no 14:00 līdz 15:00. Nedēļā ir paredzētas 3 stundas papildus mācībām kopā ar pasniedzēju, kad students var pildīt mājasdarbus un noskaidrot sev nesaprotamās lietas uzreiz.
Mācību ilgums: 10 vai 12 nedēļas

Work +
Šī ir īstā programma Tev, ja:
1) Tev ir nepieciešams sevi uzturēt, kamēr mācies angļu valodu;
2) Tu vēlies uzlabot savas angļu valodas zināšanas, kamēr mācies vai pēc mācībām;
3) Ja tu vēlies palikt uz strādāt Austrālijā pēc mācībām;
Šī programma, soli pa solim, sagatavo savus studentus, darbam Austrālijā. Ja studentam ir nepieciešami līdzekļi, kamēr viņš strādā, tad šajā programmā ir iespējams iesaistīties jau no pirmās mācību dienas.

Skola piedāvā palīdzēt:
- Atvērt bankas kontu.
- Pieteikties uz nodokļu maksātāja numuru.
- Izveidot un/vai uzlabot konkurētspējīgu CV.
- Atrast katram studentam piemērotākās iespējamās darba vietas.
- Sagatavot studentus pārrunām ar darba devējiem.
- Izskaidrot studentiem dažādos likumus par nodokļu maksāšanu Austrālijā.

Dzīvošana

Skola piedāvā iespēju katram studentam labāk iepazīt draudzīgo Austrāliju, dzīvojot lieliskās un rūpīgi atlasītās ģimenēs. Katru ģimeni ir apciemojis skolas direktors, lai nodrošinātu augstu standartu visiem, kas ierodas Austrālijā, lai uzlabotu savas valodu prasmes un iepazītu šo lielisko kultūru.
Students var izvēlēties vai dzīvot vienvietīgā istabās, kurā ir galds, krēsls, lampa un gulta vai kopā ar kādu citu studentu (tāda paša dzimuma un līdzīga vecuma), divvietīgā istabā. Studenti tiek nodrošināti ar brokastīm un vakariņām katru dienu no pirmdienas līdz piektdienai un ēdināšanu 3x dienā nedēļas nogalēs.

Vidējais attālums no skolas līdz vieģimenei ir aptuveni 20 minūtes, izmantojot sabiedrisko transportu.

Studenti, kuri ierodas mācīties uz ilgāku laiku, parasti izvēlas dzīvot viesģimenē pirmās 3 nedēļas un tad dodas uz citām dzīvošanas vietām. Šādā veidā studenti labāk iepazīst apkārti, kultūru un atbalstu, kas sākumā ir ļoti nepieciešams. Pēc tam studenti var dzīvot skolas piedāvātajos hosteļos vai rezidencēs.

Studentiem, kas vēl nav sasnieguši 18 gadu vecumu, ir jāmaksā arī par aizbildņa pakalpojumiem Austrālijā. Šī ir atbildīgā persona par jauniešiem, kā arī viņu galvenā kontaktpersona, ja jauniešiem rodas kādas problēmas vai jautājumi.

Ekskursijas un aktivitātes

Skola atrodas Menlijā, Sidnejas piepilsētā. No vienas puses to ieskauj Sidnejas līcis, no otras - Klusais okeāns. Sidnejas tuvums, bet tajā pašā laikā, atrašanās ārpus lielpilsētas drūzmas un tik tuvu pludmalei, dod lielisku iespēju izbaudīt kā pilsētas labumus, tā mierīgu atpūtu pie ūdens.

Tā kā Menlija nav liela, studenti ātri iejūtas šeit un viegli apzina dažādās izklaides vietu iespējas. Šeit iespējams nodarboties ar dažādiem ūdenssporta veidiem (sērfošanu, vindsērfingu, niršanu, snorkelēšanu utt.), kā arī doties garās pastaigās, izbaudot apkārtējo dabu avi dodoties garākos izbraucienos ar velosipēdiem. Šeit ir daudzi klubi un bāri, kafejnīcas, kinoteātri, iepirkšanās centri un citas izklaides vietas. Tiem, kuri mīl sportu, bet neaizraujas ar ūdenssportu - ir iespēja spēlēt golfu vai tenisu.

Un, kad studenti vēlas doties uz Sidneju, tas viņiem aizņem vien 15 - 10 minūtes (atkarībā no izvēlētā transporta veida). Sidneja (Sydney) ir lielākā Austrālijas pilsēta, Jaundienvidvelsas štata administratīvais centrs. Sidnejas aglomerācijā dzīvo vairāk nekā 34 miljoni cilvēku (2006. gada dati). Atrodas Austrālijas DA, pie Tasmāna jūras Portdžeksona līča krastos. Austrālijas ekonomikas un tirdzniecības centrs. Pateicoties pludmalēm, pasaulslavenām celtnēm kā piemēram Sidnejas operas namam un Hārbora tiltam, Sidneja ir viena no pasaules atpazīstamākajām pilsētām un ir starptautiskā tūrisma galamērķis.
Sidneja ir bijusi arī mājvieta lieliem sporta notikumiem, tajā skaitā Britu impērijas spēlēm 1938. gadā, 2000. gada Vasaras Olimpiskās spēles kā arī 2003. gada Pasaules čempionāts regbijā.

Cenas

Cenas norādītas AUD

 

Kurss

Nedēļas

Cena, no AUD

General English programma

1 nedēļa

360

General English + sērfošana 1 nedēļa 515

General English + niršana
(papildus jāmaksā par medicīnisko izmeklēšanu +/- 50 AUD)

2 nedēļas 1 390

Cambridge Exam FCE vai CAE
(cenā iekļauti mācību materiāli, eksāmens, sertifikāts) 

10 nedēļas

12 nedēļas

4 100

4 820

 

Reģistrācijas maksa mācībām: no 200 AUD
Mācību materiāli (izņemot Cambridge eksāmenu kursus): no 80 AUD

Dzīvošana
Reģistrācija dzīvošanai: no 220 AUD

Viesģimene, vienvietīga istaba (18 +): no 270 AUD / nedēļā
Viesģimene, divvietīga istaba (18+): no 230 AUD / nedēļā

Viesģimene, vienvietīga istaba (>18):no 290 AUD / nedēļā
Viesģimene, divvietīga istaba (>18): no 255 AUD / nedēļā

Reģistrācija aizbildņa pakalpojumiem: 200 AUD
Aizbildņa pakalpojumi: 45 AUD / nedēļā


OSHC apdrošināšana: aptuveni 45 AUD / mēnesī
Transferts: 140 AUD


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 29238012




















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Sydney English Academy (SEA) 2015