Skolas apraksts

Dienvidaustrālijas skolu apvienība piedāvā vidusskolu programmas jauniešiem no visas pasaules. Tā darbojas jau vairāk kā 20 gadus, nodrošinot neaizmirstamu mācību pieredzi starptautiskajiem studentiem. Šajā apvienībā ietilps vairāk kā 30 akreditētas valsts skolas no Adelaides un Dienvidu Austrālijas reģiona.

Skolu apvienība palīdz starptautiskajiem studentiem uzsākt mācības, piemeklējot atbilstošāko programmu, vies ģimeni, palīdzot izvēlēties kādus priekšmetus apgūt  un nodrošinot atbalsta iespējas 24 stundas diennaktī.
Adelaide – Dienvidu Austrālijas galvaspilsēta. Tā ir moderna, pievilcīga pilsēta, ar neskaitāmām pludmalēm, parkiem, un lieliskiem laika apstākļiem visa gada garumā. Augstā izglītības kvalitāte un stabilais ekonomiskais stāvoklis padara Adelaidi par vienu no visiecienītākajām dzīvošanas un mācību vietām Austrālijā.

Piesakoties mācībām kādā noapvienības skolām, jūs iegūsiet iespēju uzlabot angļu valodas zināšanas, mācīties mūsdienīgi aprīkotās vidusskolas, piedalīties dažādās interesantās ārpus skolas aktivitātēs, iepazīt austrāliešu dzīvesveidu un kultūru, kā arī iegūt jaunus draugus un neaizmirstamu pieredzi.


Programmas

Piesakies tūlīt !

Vecums: 13 - 18 gadi

High School graduate Program: Programma domāta visiem, kas ir ieinteresēti vidusskolas gadus mācīties un vidusskolu pabeigt Austrālijā. Mācības iespējams uzsākt posmā no 8. – 12. klasei.

High School Study Abroad Program: Programma domāta visiem, kas ir ieinteresēti pieteikties kultūras apmaiņas programmā Adelaidē – iespēja mācīties no viena līdz četriem semestriem kādā no Adelaides vidusskolām .

Regional Study Abroad Program – Programma domāta visiem, kas vēlas vidusskolu pabeigt Latvijā, bet ir ieinteresēti 1 – 4 semestrus pavadīt mācoties kādā no Dienvidu Austrālijas vidusskolām. Programma piedāvā iespējas izmēģināt pavisam jaunus mācību priekšmetus un piedalīties dažādās skolas aktivitātēs kā drāmas pulciņā, spēlēt mūzikas grupā kā arī piedalīties dažādos sporta spēļu pasākumos nedēļas nogalēs.

Dzīvošana

Dienvidaustrālijas skolu apvienība studentiem vidusskolas programmas laikā nodrošina dzīvošanu kādā no rūpīgi izvēlētām un atlasītām austrāliešu vies ģimenē. Dzīvošana vies ģimenē nav obligāta, ja Austrālijā jums dzīvo ģimene, radinieki vai draugi.
Dzīvojot vies ģimenē, jums tiks nodrošināts:
- Mēbelēta guļamistaba
- Ēdināšana 3x dienā ( brokastis, pusdienas, vakariņas)
- Veļas mazgāšana
- Atļauja skatīties televizoru un lietot internetu
- Palīdzība nokļūšanā uz/no skolu
- Palīdzība, lai saprastu, kā ērtāk lietot sabiedrisko transportu.
- Palīdzība bankas konta atvēršanā.

Ekskursijas un aktivitātes
Cenas

Cenas norādītas AUD:

High School Graduate Program:
Gada maksa no 8. – 10. klasei: no AUD $10 000
Gada maksa no 11. – 12. klasei: no AUD $11 000

High School Study Abroad Program: (cenā iekļauta mācību maksa, dzīvošana un veselības apdrošināšana)
1 semestris (8. – 10. klasei )no AUD $6 580; 4 semestri no AUD $ 22 220
1 semestris (11. - 12. klasei) no AUD $6 830; 4 semestri no AUD $24 020

Dzīvošana, cenas par 1 nedēļu:
Vienvietīga istabiņa: no AUD $240
Divvietīga istabiņa: no AUD $210


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445