Skolas apraksts

Universitāte Melburnā dod iespēju mācīties pilsētā, kur visas aktivitātes un viss nepieciešamais ir ar roku aizsniedzamā attālumā. Skolas rezidence ir netālu no sabiedriskā transporta pieturām un ir pavisam īsas pastaigas attālumā no Parlamenta un Melburnas centrālās stacijas. Skolas darbinieki ir ļoti atsaucīgi un izpalīdzīgi un tieši tādi paši ir studenti, kuri šeit dzīvo.

Pati Melburna ir atzīta par pilsētu, kurā ir vispatīkamāk dzīvo, gan 2011., gan 2012. gadā. Tā arī ir atzīta par studentiem ceturto draudzīgāko pilsētu 2012. gadā.

Šī Austrālijas universitāte ir dinamiska, moderna un strauji augoša. Universitātes mācību centri ir izvietoti gan Rokhemptonā, gan Brisbenā, gan Sidnejā un Melburnā.

Universitātes mērķis ir izveidot Jūs par līderi gan savā specialitātē, gan sabiedrībā, nodrošinot vidi, kurā varat augt. Saņemtais universitātes beigšanas diploms dos Jums iespēju sākt lielisku karjeru ar augstu atalgojumu. Universitātes fakultātēs varat iegūt bakalaura, maģistra vai doktora grādu.


Programmas

Biznesa fakultāte piedāvā:
Bachelor of Accounting
Bachelor of Business
Bachelor of Hospitality Management
Master of Management (Engeneering, International Business, Human resources, Marketing)
Master of Business Administration
Master of Professional Accounting

Informāciju tehnoloģiju fakultāte piedāvā:
Bachelor of Information Technology
Master of Information Systems

Programmu piemēri

Bachelor of Accounting
Šajā programmā tiek piedāvātas plašas specializāciju iespējas, kas ļaus jūsu izglītību veidot precīzi pēc jūsu iecerēm un paredzētu vēlamajai karjerai. Ir iespēja arī mācīties uz vietas skolā vai izvēlēties mācības no attāluma (ierodoties skolā tikai ik pa laikam).

Programmas saturu palīdz veidot dažādu industriju profesionāļi, lai palīdzētu studentiem pielāgoties vienmēr mainīgajam darba tirgum.
Beidzot mācības Accounting programmā jums būs iespēja strādāt grāmatvedības un finanšu nozarēs. Jūs būsiet noderīgs bankas darbinieks, privātais grāmatvedis, auditors un apdrošinātājs. Jums arī būs iespējas strādāt kriminālistikas nozarē kā grāmatvedim, veidot finanšu plānus un konsultēt dažādus uzņēmumus.

Mācības ilgst 3 gadus (6 semestrus) un to laikā jums ir jāpabeidz 24 kursi (144 kredītpunkti): 4 obligātie kursi, 2 papildus kurss, kas paaugstinās zināšanas finanšu plānošanas jomā un 12 grāmatvedības speciālistu kursi, kā arī 6 izvēles kursi.
Iestāšanās iespējama februārī, jūnijā, oktobrī.

Master of Business Administration
Šī programma palīdzēs iegūt padziļinātas zināšanas, kuras varēsiet pielietot menedžmenta un biznesa jomās. Liels bonuss šajā programmā ir mazais studentu skaits grupās, kas ļauj fokusēties tieši uz jums nepieciešamajām zināšanām.

Pabeidzot maģistra studijas biznesa administrēšanas jomā jums būs iespēja strādāt ļoti dažādās jomās - galveno menedžeru pozīcijas firmās, varēsiet vadīt visu uzņēmuma no organizatoriskā aspekta, ekonomikas, finanšu un grāmatvedības jomas jums arī nebūs svešas, kā arī būs iespējas strādāt sabiedrisko attiecību vai personālvadības nozarēs.

Mācības ilgst 4 semestrus jeb 2 gadus (nepilna laika studijas ilgst 3 gadus) un to laikā jums ir jāpabeidz 12 kursi (96 kredītpunkti): 4 obligātie kursi + 4 pamatkursi un 4 izvēles kursi - financial management, human resource management, marketing, Occupational Health and Safet, International Business, Project Management in Infrastructure and Resources.
Iestāšanās iespējama februārī, jūnijā, oktobrī.

Master of Information Systems
Šo programmu ir iespējams apgūt online režīmā. Protams, ja ir vēlme iegūt jaunus kontaktus, var mācīties arī klātienē. Vēl piedāvājumā šai programmai ir iespēja to pabeigt par semestri ātrāk, izmantojot intensīvās mācību metodes.

Karjera: programmēšanas jomā, programmu inženieris/izstrādātājs, sistēmu analizētājs, datu bāzes menedžeris, tīkla inženieris un IT projektu vadītājs.

Mācības ilgst 2 gadus un to laikā jums ir jāpabeidz 12 kursi (96 kredītpunkti): 6 pamatkursi, 4 kursi, kas tiks izvēlēti no specializācijām - Informāciju tehnoloģijas, programmēšana, tīkla drošība. 2 izvēles kursi, kurus varēs izvēlēties no ICT vai biznesa pamatkursiem.
Iestāšanās iespējama februārī, jūnijā, oktobrī.

Par programmām Bachelor of Business, Bachelor of Hospitality Management un Master of Management (Marketing) vairāk lasiet šeit.
Par programmu Bachelor of Information Technology vairāk lasiet šeit.
Par programmu Master of Management - International Business un Human resources vairāk lasiet šeit.

Mācību laikā, students drīksts strādāt 20 stundas nedēļā (nepilnu darba slodzi), bet brīvdienās/svētkos strādāt pilnu darba slodzi.Kad students pabeidz maģistra programmu, viņam ir iespēja saņemt vīzu nākamajiem 2 gadiem, lai strādātu Austrālijā.

Dzīvošana

Dzīvošana tiek nodrošināta skolas rezidencēs.

Ekskursijas un aktivitātes

Melburna ir viena no dzīvīgākajām pilsētām Austrālijā. Tā patiesi ir internacionāla pilsēta ar dabas radītiem brīnumiem ainavās, augstās modes veikaliņiem, ielām - pilnām ar kafejnīcām, filmu un ēdienu festivāliem, lieliem sporta pasākumiem, mākslas izstādēm un teātra izrādēm.

Pēdējo 200 gadu laikā cilvēki no Eiropas un Vidusāzijas ir ieradušies Melburnā un padarījuši to par savām mājām, tādejādi radot šo kosmopolītisko vidi.

Universitātes tuvumā atradīsi tādas, ievērības cienīgas vietas kā, Federation square, Melburnas zoo un Melburnas kriketa laukumu.

Cenas

Mācību maksa no... (par semestri):
Bakalaura studijas:
Bachelor of Hospitality Management - AUD 11 040
Bachelor of Accounting - AUD 11 190
Bachelor of Business - AUD 11 190
Bachelor of Information Technology - AUD 11 730

Maģistra studiju maksa par visu mācību periodu ir - no AUD 40 000
Master of Management (Engeneering, International Business, Human resources, Marketing)
Master of Business Administration
Master of Professional Accounting
Master of Information Systems

Dzīvošanas izmaksas:
Dzīvošana un ēdināšana, mācību materāli, transporta un papildus izmaksas (atkarībā no dzīvošanas veida un mācībām) ir aptuveni AUD 400/nedēļā.


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445




























































































































































CQU 2016