Skolas apraksts

Universitāti Sidnejā varēsiet atrast Kenta ielā, kas ir pašā pilsētas centrā. Līdz universitātei ir ļoti viegli nokļūt, jo tā atrodas tuvu pilsētas transporta pieturām. Šeit mācās vairāk par 2000 (ir pārstāvēta 61 tautība) internacionālajiem studentiem, kas padara šo universitāti par vienu no lielākajām.

Skolas telpas ir plašas un gaišas, kas padara to ļoti piemērotu patstāvīgajām nodarbībām un grupu darbam. Šogad universitāte atjaunoja pagraba telpas, kas domātas tam, lai studenti varētu kopīgi pavadīt brīvo laiku un tiem būtu vieta, kur nodoties mācībām.

Tā kā Sidnejā mīt vairāk kā 4 miljoni cilvēku, pilsēta spēj piedāvāt izklaidi katrai gaumei. Šo vietu var mīlēt ne tikai cilvēku un izklaižu dēļ, bet arī tās lieliskā klimata un skaisto pludmaļu (piemēram, Bondi), kā arī iekopto parku un dārzu dēļ.

2012. gadā Sidneja tika atzīta par 6. labāko pilsētu studentiem.

Skolas teritorijā ir:
- Telpas mākslas studentiem, kur ir jaunākās audio-vizuālās tehnoloģijas.
- Interaktīvas laboratorijas.
- Bezvadu internets, kas pieejams ikvienam studentam.
- Kopēšanas, skenēšanas un printēšanas aparatūra un pakalpojumi.
- Grāmatnīca.
- Bibliotēka, kas piedāvā mācīties jebkurā vietā un laikā, nesēžot bibliotēkas telpās, bet izmantojot online datubāzi.
- Pie ieejas ir plazmas TV, kas ziņo par jaunumiem universitātē.
- Atpūtas telpa, kur ir pieejama mikroviļņu krāsns un dažādas galda spēles.
- Kafejnīcas, kas nodrošina ēdienus un dzērienus. Dzērienus var atrast arī automātos, kas atrodami skolas teritorijā.
- Liela telpa pasākumiem un TV.

Šī Austrālijas universitāte ir dinamiska, moderna un strauji augoša. Universitātes mācību centri ir izvietoti gan Rokhemptonā, gan Brisbenā, gan Sidnejā un Melburnā.

Universitātes mērķis ir izveidot Jūs par līderi gan savā specialitātē, gan sabiedrībā, nodrošinot vidi, kurā varat augt. Saņemtais universitātes beigšanas diploms dos Jums iespēju sākt lielisku karjeru ar augstu atalgojumu. Universitātes fakultātēs varat iegūt bakalaura, maģistra vai doktora grādu.


Programmas

Biznesa fakultāte piedāvā:
Bachelor of Accounting
Bachelor of Business
Bachelor of Hospitality Management
Master of Management (Engineering, International Business, Human resources, Marketing)
Master of Business Administration
Master of Professional Accounting

Informāciju tehnoloģiju fakultāte piedāvā:
Bachelor of Information Technology
Master of Information Systems

Zinātņu fakultāte piedāvā:
Bachelor of Science (Chiropractic)

Programmas piemērs

Bachelor of Business

Šajā programmā apgūsiet kā ikdienas zināšanas varat pielietot biznesa pasaulē. Ir iespēja arī mācīties uz vietas skolā vai izvēlēties mācības no attāluma (ierodoties skolā tikai ik pa laikam). Šajā programmā ir iespējams izvēlēties dažādas specializācijas - mārketingu, personāla vadību, menedžmentu, informāciju sistēmas, kā arī iepirkumi un piegāde.

Katra no šīm specializācijām ir orientēta uz praktisku darbību, dodot ieskatu pasaules pētījumos, dodot padomus no reālās dzīves un nodrošinot jums pietiekamu pieredzi, beidzot skolu.

Pabeidzot šīs studijas jums būs iespēja strādāt gan par menedžeri uzņēmumos, kvalitātes kontrolieri, personāldaļas vadītāju, loģistikas, mārketinga vai informāciju sistēmu menedžeri utt.

Mācības ilgst 3 gadus (6 semestrus) un to laikā jums ir jāpabeidz 24 kursi (144 kredītpunkti): 8 pamatkursi, kas dos zināšanas par to, kas ir bizness un kā tajā darboties, 8 papildus kursi un 8 kursi, kas tiks izvēlēti no specializācijām - grāmatvedība, personāla vadība, menedžments, informāciju sistēmas, mārketings, īpašumi, sabiedriskās attiecības, ilgtspēja, kā arī iepirkumi un piegāde, un tūrisms.
Iestāšanās iespējama februārī, jūnijā un oktobrī.

Bachelor of Hospitality Management

Bakalaura grāds viesmīlības jomā dos iespēju papildināt savas zināšanas tiem, kuriem jau ir TAFE diploms, AQF diploms vai ekvivalents diploms viesmīlības menedžmentā. Ir iespēja arī mācīties uz vietas skolā vai izvēlēties mācības no attāluma (ierodoties skolā tikai ik pa laikam).

Pabeidzot mācības šajā programmā jums ir iespēja strādāt jebkurā viesnīcā sākot ar pašām ekskluzīvākajām viesnīcām pasaulē un beidzot ar jebkuru kruīza kuģi. Jūs varat būt gan viesnīcas vadītājs, ēdienu un dzērienu menedžeris, pārdošanas speciālists, sabiedrisko attiecību vadītājs viesnīcām, kā arī tūristu menedžeris un pasākumu plānotājs.

Mācības ilgst 2 gadus (4 semestrus) un to laikā jums ir jāpabeidz 16 kursi: 12 obligātie kursi un 4 menedžmenta kursi. Papildus ir jāiziet prakse.
Iestāšanās iespējama februārī, jūnijā un oktobrī.

Master of Management (Marketing)

Šajā programmā mārketinga speciālistiem tiek dota iespēja padziļināt savas prasmes, lai celtu pārdošanas apjomus un uzņēmums gūtu lielāku peļņu. Mācības ir iespējams apvienot ar darbu.

Tālākās darba iespējas: profesionālis mārketinga jomā vai pats būt uzņēmējs, jaunu produktu attīstītājs, menedžeris vai reklāmas nodaļas vadītājs.

Mācības ilgst 1 - 1.5 gadus un to laikā jums ir jāpabeidz 9 kursi (72 kredītpunkti): 1 obligātais kurss, 5 mārketinga kursi un 3 izvēles kursi.
Iestāšanās iespējama februārī, jūnijā, oktobrī.

Par Bachelor of Science (Chiropractic) vairāk lasiet šeit. Par Master of Management (Human resources un International Business) vairāk lasiet šeit, bet par Bachelor of Information Technology - šeit. Un par programmām Master of Business Administration un Bachelor of Accounting - šeit.

Mācību laikā, students drīksts strādāt 20 stundas nedēļā (nepilnu darba slodzi), bet brīvdienās/svētkos strādāt pilnu darba slodzi.Kad students pabeidz maģistra programmu, viņam ir iespēja saņemt vīzu nākamajiem 2 gadiem, lai strādātu Austrālijā.

Dzīvošana

Skolas rezidencē, kas ir turpat, skolas teritorijā, tādēļ nav lieki jāraizējas par transportu.

Ekskursijas un aktivitātes

Skola piedāvā dažādas aktivitātes, turpat, skolas telpās vai rezidencēs, bet tik pat viegli katrs var nokļūt jebkur Sidnejā, lai redzētu tieši tās vietas, kuras viņš vēlas apskatīt, piemēram, doties uz Darling Harbour.

Sidneja atrodas vienā no skaistākajām pasaules ostām. To ieskauj visiem pazīstamais Sydney Harbour tilts un skaistā operas ēka, kuru visi tik labi pazīst no filmām. Šeit var doties burāt, makšķerēt vai sēdēt piekrastes kafejnīcās un izbaudīt ainavu. Pavisam tuvu universitātei atrodas arī Ceterpoint tower un botāniskais dārzs. Pāris stundu brauciena attālumā no Sidnejas varēsiet arī apskatīt skaistos Blue mountains.

Cenas

Mācību maksa no... (par semestri):
Bakalaura studijas:
Bachelor of Hospitality Management - AUD 11 040
Bachelor of Accounting - AUD 11 190
Bachelor of Business - AUD 11 190
Bachelor of Science (Chiropractic) - AUD 14 280
Bachelor of Information Technology - AUD 11 730

Maģistra studijas (par gadu) no AUD 25 000
Master of Business Administration
Master of Professional Accounting
Master of Information Systems
Master of Management (Engineering, International Business, Human resources, Marketing)

Dzīvošanas izmaksas:
Dzīvošana un ēdināšana, mācību materāli, transporta un papildus izmaksas (atkarībā no dzīvošanas veida un mācībām) ir aptuveni AUD 400/nedēļā.


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet: info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 67844445
















































































































cqu 2016