Skolas apraksts

Starptautiskā biznesa skola piedāvā iegūt bakalaura grādu biznesa, komunikāciju un starptautisko attiecību sfērā, kā arī dažādus maģistra grādus.

Tā ierindota 29. vietā starp labākajām Eiropas Biznesa skolām (pēc Financial Times datiem) un 44. vietā starp labākajām skolām pasaulē (pēc Economist Intelligence Unit datiem). Mācībās uzsvars tiek likts uz reālas pasaules pieredzes iegūšanu, pasniedzēju - studentu attiecība ir 20:1, studenti tiek sagatavoti veiksmīgai karjerai dažādās profesionālās jomās.

Skola atrodas skaistajā Telegrāfa kalnā, Sanfrancisko, pavisam tuvu finanšu rajonam un Union skvēram, kas nozīmē, ka studenti ir šīs pulsējošās pilsētas centrā. Skolā ir viegli nokļūt ar sabiedrisko transportu. Ja meklējat starptautiski atzītu izglītību, maksimāli elastīgas mācību programmas, kas atbilst Jūsu interesēm un karjeras mērķiem, šī būs pareizā izvēle!

Skolai ir arī filiāles  Londonā (gan bakalaura, gan maģistra studijas), Dubajā, Šanhajā, Bostonā un Ņujorkā (tikai maģistra studijas). Mācību laikā, studentiem ir iespēja mainīt mācību lokācijas vietu. Bakalaura studenti var mācīties gan Sanfrancisko, gan Londonā. Maģistrantūras studenti var izvēlēties mācīties Londonā, Sanfrancisko, Ņujorkā, Bostonā, Dubajā vai Šanhajā.

Skola pieda'vā internacionālu pieredzi saviem bakalaura studentiem: vasaras mēnešus pavadīt mācoties Dubajā vai Šanhajā.


Programmas

Piesakies un uzsāc mācības!

BAKALAURA STUDIJAS

Bachelor of Business Administration

Vecums: no 17 gadiem
Prasības: IELTS 6.0, vidējās izglītības atestāts ar labu vidējo atzīmi
Programmas garums: 4 gadi
Programmas sākums: septembris, oktobris, novembris, janvāris

Studiju laikā studenti vispirms apgūst pamatprasmes:
Communication skills: informācijas meklēšana, apstrādāšana un rakstīto materiālu veidošana, komunikācija grupā, internacionāla komunikācija, prezentācijas māksla u.c.
Liberal Arts: šis mācību kurss (pirmajā un otrajā studiju gadā. Katrā gadā ir iespējams izvēlēties citu jomu) dos plašāku ieskatu dažādās tēmās, kas ļaus katram studentam labāk pārzināt nozari, kurā ir vēlme veidot savu biznesu. Zināšanas ir nepieciešams arī tādēļ, lai atvērtu durvis uz dažādām organizācijām, konkrētās jomās, kur ir svarīgi pārzināt jomas specifiku. Izvēlēties var starp: vēsture un sabiedrība, māksla un humanitārās zinātnes, ētika un fiolozofija, vai zinātne un tehnoloģijas.
Global Knowledge: šī kursa laikā studenti tiek iepazīstināti ar globalizāciju un iedzīvotājiem šajā laikmetā. Studenti var izvēlēties iepazīt kādu konkrētu reģionu vai gūt globālu izpratni par biznesa aktivitātēm dažādās vietās. Iespējamie kursi ir, piemēram: biznesa izveide Tuvajos Austrumos, Politika un ekonomika Eiropas Savienībā, Ekonomiskā attīstība utt.

Papildus šiem kursiem, studenti pamazām pievieno aizvien vairāk biznesa priekšmetus savam studiju plānam. Ir iespējams izvēlēties koncentrēties uz dažādām jomām: mārketingu, finansēm/grāmatvedību, menedžmentu vai uzņēmējdarbību. Atkarībā no izvēlētās jomas, studentam būs jāapgūst tieši šai jomai svarīgākās prasmes.

Sākot ar otro mācību gadu, studentiem jāpiedalās praksēs. Tāpat, sākot ar 2. mācību gada maiju (līdz  augusta vidum), studenti var pavadīt 6 nedēļas kādā citā universitātes filiālē - Londonā, Dubaijā vai Šanhajā, iegūstot papildus izglītību un pieredzi.

MAĢISTRA STUDIJAS

Masters degree in International Business

Vecums: no 20 gadiem
Prasības: bakalaura grāds, IELTS 6.5
Programmas garums: 1 gads
Programmas sākums: septembris

Skola piedāvā lieliskas maģistra studijas, sadarbojoties un pieaicinot speciālistus no tādām kompānijām kā Samsung, IBM, Nike utt. dodot studentiem lielisku ieskatu šī brīža augstajās prasībās. Studenti, mācību laikā arī izstrādā dažādus projektus, kuru izstrādē piedalās arī minēto kompāniju speciālisti.

Apgūstamie priekšmeti: Business Mathematics, Global Economics & Management, Corporate Responsibility, International Accounting & Marketing, IT Management, Financial Management, Global Strategy

Papildus iespējams apgūt dažādus izvēles kursus: Digital Marketing & Social Media, Entrepreneurship, International Negotiations , Change Management, New Product Development, Corporate Finance , Supply Chain & Logistics.

Studentiem ir iespēja mācību laikā doties uz citām skolas filiālēm, lai iegūtu vēl plašāku ieskatu globālajā biznesa pasaulē.

Masters degree in International Marketing
Vecums: no 20 gadiem
Prasības: bakalaura grāds, IELTS 6.5
Programmas garums: 1 gads
Programmas sākums: septembris

Programma piedāvā lielisku ieskatu mārketinga stratēģijās un plānošanā, ņemot vērā internacionālo un mainīgo biznesa vidi. Studenti mācības uzsāk septembrī un pabeidz nākamā gada augustā.

Priekšmeti, kuri tiek apgūti mācību laikā: Understanding the Customer, New Product Development, Digital Marketing & Social Media, Advertising, Sales, Marketing Analytics, Pricing Strategy, PR & Corporate Communications.

Izvēles priekšmeti: Solutions Marketing, Strategic Brand Management, Business-to-Business Marketing, Foreign Market Entry Strategy, Digitizing Your Business, Digital Marketing Optimization, User Experience Design, Business Creativity from Digital Leadership.

Papildus var izvēlēties arī apgūt kursu: projektu vadības specifika. Zināšanas, kuras iegūsiet šajā kursā dos iespēju strādāt ar lieliem projektiem, saprast kā tie tiek veidoti, kā tiek piesaistīts finansējums un kā vislabāk vadīt konkrētu projektu, ņemot vērā biznesa nozares specifiku.

Studentiem ir iespēja arī pēdējos mēnešos (no maija līdz augustam) doties uz citām augstskolas filiālēm, lai paplašinātu savas zināšanas.

Master of Social Entrepreneurship
Vecums: no 20 gadiem
Prasības: bakalaura grāds, IELTS 6.5
Programmas garums: 1 gads
Programmas sākums: septembris

Apgūstamie priekšmeti: Global Crises, Entrepreneurship, Sustainability, Social Innovation, Development Economics, Financing Social Enterprises, Social Impact Assessment, Project Framing & Bid Writing, Stakeholder Management.

Papildus izvēles priekšmeti: Entrepreneurial Finance, International Negotiations, New Product Development, Foreign Market Entry Strategy, Global Political Economy, Corporate Social Responsibility, Change Management, Disruptive Business Models.

Studentiem ir iespēja, no maija līdz augustam, doties uz citām skolas filiālēm, lai iegūtu vēl plašāku ieskatu globālajā biznesa pasaulē.

One-Year MBA
Vecums: no 20 gadiem
Prasības: bakalaura grāds, GMAT vai GRE, IELTS 7.0, vismaz 2 gadu pieredze strādājot nozarē
Programmas garums: 1 gads
Programmas sākums: septembris

Apgūstamie priekšmeti:
stratēģija un menedžments, finanses, vadības prasmes (adaptīvā domāšana, komunikācija, attiecību būvēšana, darbs grupās, darbu veikšana pēc iepriekš izstrādāta plāna), ētisku lēmumu pieņemšana, mārketings, investēšana, līderība, korporatīvās finanses.

Papildus studenti var izvēlēties dažādus izvēles priekšmetus: Behavioral Finance, Change Management, Company Financial Analysis, Digital Business, Digital Marketing and Social Media, Disruptive Business Models, Entrepreneurship, Entrepreneurial Finance, Financial Modeling, Structuring, and Valuation, Global Economics, Global Strategic Valuation, High Performance Innovation, Human Resources Management, International Negotiations, Mergers and Acquisitions, Marketing Research, New Product Development, Project Management, Scenario Planning for Strategic Decisions, Social Innovation, Solutions Marketing, Start-ups and Growth, Strategic Brand Management, Supply Chain and Logistics, Technology Strategy, User Experience Design.

Papildus, 6 kredītpunktu apmērā, ir iespējams apgūt arī Projektu menedžmenta specializāciju.
Studentiem ir iespēja mācību laikā doties uz citām skolas filiālēm, lai iegūtu vēl plašāku ieskatu globālajā biznesa pasaulē.

 Vairāk informācijas par pieteikšanās procesu varat noskaidrot, rakstot, info@izglitiba-arzemes.lv vai zvanot pa tālr. 67844445; 29238012

Dzīvošana

Dzīvošana universitātes kopmītnēs pie Merritt ezera. Kompītnes iekārtotas bijušā hoteļa telpās, ir pilnībā izremontētas un moderni iekārtotas.

Studentiem kopmītnēs pieejama sporta zāle, veļas mazgātava, virtuve un ēdamistaba, studentu atpūtas telpa, āra terases un ēkas jumts.

Studentiem ir iespējams dzīvot gan vienvietīgās, gan divvietīgās istabās. Divvietīgās istabās dzīvo līdzīga vecuma un vienāda dzimuma studenti. Katrs students, pirms ierašanās kopmītnēs, izpilda jautājumu anketu, kuru izmanto, lai varētu atrast piemērotākos istabas biedrus. Iespējams arī pieprasīt dzīvošanu kopā ar kādu konkrētu personu.

Universitāte nodrošina bezmaksas autobusu, kas darbadienu rītos un vakaros kursē starp kopmītnēm un skolu.

Single_Room  Dining_room

Ekskursijas un aktivitātes

Gym_Hult Ted

Studentiem ir iespēja kopmītnēs apmeklēt sporta zāli un universitātē iesaistīties dažādos interešu klubos, kas kalpo par lielisku līdzeklī kā paplašināt savu paziņu loku un var noderēt kā lielisks ieraksts studenta CV.

Student-life North_California

Studenti kopīgi labprāt arī apceļo Ziemeļkaliforniju un bauda tās skaisto dabu, iepazīst tuvākās pilsētas, kā arī izbauda savu mačību laiku Sanfrancisko.

Cenas

Reģistrācijas maksa: 150 USD
Depozīts: 3 500 USD
Apdrošināšana: 2 250 USD / gadā

Bakalaura studijas: no 35 700 USD / mācību gads
Maģistra studijas: no 41 300 USD / mācību gads
One-Year MBA studijas: no 69 800 USD / viena gada MBA programma

Dzīvošana rezidencē: no 12 500 USD / gadā

Mācību materiāli (dators, grāmatas utt.): no 2 700 USD


Uzrādītās cenas un kursu apraksti ir informatīva rakstura, lai precizētu cenas un pieejamos kursus, lūdzu, rakstiet, zvaniet:
info@izglitiba-arzemes.lv, Tel. (+ 371) 29238012